به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از جام روز، علی رستمی فرماندار تربت جام امروز در همایش پدافند غیر عامل زیستی در مرز که با حضور روسای ادارات ونهادها، کارکنان و بسیجیان، فرماندهان حوزه ها و پایگاه های مقاومت بسیج به همت مدیریت بحران فرمانداری و معاونت عملیات سپاه تربت جام در محل سالن اجتماعات آموزش و پرورش این شهرستان برگزار شد گفت:در دنیای فعلی پدافند غیرعامل یک ضرورت زیستی شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جام روز, جام روز,وی افزود: آموزش پدافند غیرعامل در پایین ترین سطوح از مدارس گرفته تا خانواده ها می بایست ادامه و عملیاتی شود و صرف سخنرانی هم نباشد.
,رستمی ارزیابی و توان دستگاه های قبل از حادثه را ضروی دانست و تصریح کرد: آمادگی شهرستان در مدیریت بحران بایستی سنجیده شود تا در موقع لزوم و حوادث احتمالی هراسان نباشیم.
,فرماندار تربت جام تأکید کرد: ضرورت آموزش و آمادگی دستگاه ها، نخبگان و مردم در جهت عملیاتی کردن "پدافند غیر عامل" از مطالبه های مورد توجه و موکد مقام معظم رهبری است.
,وی خاطر نشان کرد: ترویج و تسری عامل های حیات انسانی بویژه "پدافند غیرعامل" در بدنه جامعه نیاز به کارگاه های آموزشی تخصصی ندارد بلکه همین که به عنوان یک ضرورت برای مردم ملموس، قابل درک و همه فهم باشد کفایت می کند.
,رستمی با ابراز امیدواری از فراگیری آموزش ها در مواجهه با حوادث برای شهروندان اضافه کرد: این آموزش ها باعث کاهش آسیب پذیری، مسائل روحی روانی و استرسی در شرایط سخت می شود که فرد با دسترسی به حداقل ها بتواند خود، خانواده و هم وطنان را از بحران خارج کند.
,فرماندار تربت جام ابراز داشت: یکی از راه های مهم آمادگی مردم در مواجهه با بحران و حوادث احتمالی ذخیره سازی نیازهای اولیه مانند آب،غذا، سوخت و... است.
,وی یادآور شد: تجربه ثابت کرده هیچ کشوری با جنگ های نظامی ساقط نشده است، امروز جنگ های بیوتروریسم می توان اقتصاد یک کشور و جامعه را فلج و هزاران قربانی برجا بگذارد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه