اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

استاندار استان چهارمحال و بختیاری:

تحقق اهداف کارخانه آهک دزک شرط تداوم حمایت های دولتی از بخش خصوصی

تحقق اهداف کارخانه آهک دزک  شرط تداوم حمایت های دولتی از بخش خصوصی
استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: سه سال مدت زمانی است که کارخانه باید احداث و بهزه برداری شود و طی این مدت به طور کامل بر عملکرد مجری طرح نظارت می کنیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  پایگاه خبری تحلیلی کیار بیدار: قاسم سلیمانی استاندار چهارمحال و بختیاری در مراسم کلنگ زنی بزرگترین کارخانه تولید آهک و صنایع وابسته که پیش از ظهر شنبه ۸آبان ماه ۱۳۹۵در روستای دزک برگزار شد وعده داد ظرف سه سال آتی کارخانه ای با طرفیت اشتغال ۱۰۰۰نفر و توان تولید ۱۸۰۰تن آهک در روز بااعتبار۱۲۰۰میلیارد ریال به همت بخش خصوصی در روستای دزک احداث شود.

سلیمانی گفت: خداوند را شاکریم که موفق شدیم عملیات احداث این کارخانه را با کمک بخش خصوصی در این منطقه محروم استان چهارمحال و بختیاری آغاز کنیم اما صرفا وعده احداث کارخانه باعث نمی شود که بخش خصوصی در حمایت کامل دولت قرار گیرد و در این راستا تا جایی از بخش خصوصی حمایت می کنیم که ضمانت ها و قول ها و وعده های خود را عملی کنند و انشاء الله شاهد تولید محصولات کارخانه و اشتغال جوانان جویای کار در این کارخانه باشیم.

استاندار در ادامه با اشاره به خدمات دولت تدبیر و امید طی تصدی مسئولیت اداره کشور به خدمات ارائه شده توسط این دولت اشاره کرد و افزود: بهره برداری از پل کارون ۴، ۴خطه شدن  ۹۰درصد از جاده شهرکرد بروجن لردگان، گارسانی به ۹۴درصد از مناطق شهری و روستایی استان چهارمحال و بختیاری، آغاز عملیات احداث ۴خطه شهرکرد شلمزار، تامین آب شرب سالم برای ۱۸۷روستای استان، احداث ۴خطه شهرکرد بن، افتتاح چندین پروژه به ارزش ۱۵۶۰۰میلیارد ریال و تولید محصول فولاد در کارخانه فولاد سفید دشت بهره برداری از کارخانه حجاب که پس از ۲۲سال از زمان احداث فعالیت مجدد خود را آغاز کرد گوشه ای از خدمات دولت تدبیر و امید طی مدت فعالیت در استان چهارمحال و بختیاری است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ایگاه خبری تحلیلی کیار بیدار,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/1022ج

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه