اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مهم‌ترین عناوین روزنامه‌های امروز مشهد؛

آزادسازی کشف رود به ۱۳۵۰ هکتار رسید/ پشت پرده سودهای کلان مافیا در پروژه‌های انتقال آب/ مدلینگ دولت برای بافت‌های فرسوده

آزادسازی کشف رود به ۱۳۵۰ هکتار رسید/ پشت پرده سودهای کلان مافیا در پروژه‌های انتقال آب/ مدلینگ دولت برای بافت‌های فرسوده
آزادسازی کشف رود به 1350 هکتار رسید، پشت پرده سودهای کلان مافیا در پروژه‌های انتقال آب و مدلینگ دولت برای بافت‌های فرسوده از مهم‌ترین عناوین روزنامه‌های امروز مشهد است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ باجه مطبوعات صبح توس از مهم‌ترین اخبار و عناوین روزنامه‌های امروز مشهد را در ادامه بخوانید:

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح توس, صبح توس,

 

,

خراسان

, خراسان,

 

,

 

,

دریافت پول در تبصره۳ قبوض آب را متوقف کنید

,

 

,

*خراسان: با امضای ۱۰ نفر از اعضای شورای شهرمشهد طرح دو فوریتی مسکوت ماندن تبصره ۳ ماده واحده قانون ایجاد تسهیلات برای توسعه طرح‌های فاضلاب، که براساس آن با تصویب مبالغ دریافتی در شورای شهر، سهم انشعاب آب و فاضلاب واخذ عوارض تبصره ۳درقبوض آب شهروندان دریافت می شود ، به هیئت رئیسه شورای شهر ارائه واین هفته درجلسه علنی شورای شهر بررسی خواهدشد.

,

 

,

آزادسازی کشف رود به ۱۳۵۰ هکتار رسید

,

 

,

*خراسان: با رفع تصرف ۷ کیلومتری از مجموع ۱۶ کیلومتر مسیر پایانی، مجموع زمین های آزادشده در حریم و بستر رودخانه کشف رود به هزار و ۳۵۰ هکتار رسید. به گزارش خراسان رضوی، دوم مهر ماه بود که «حسین علی میرزایی» دبیر کارگروه نجات کشف رود از آغاز آخرین فاز عملیات آزادسازی کشف رود در مسیر بولوار شاهنامه تا پرکندآباد خبر داد و حالا پس از گذشته بیش از یک ماه از این تاریخ، وی از رفع تصرف ۷ کیلومتری در این مسیر خبر داد و به خبرنگار ما گفت: این مسیر معادل ۱۴۰ هکتار از آخرین مسیر اصلی آزادسازی کشف رود است.

,

 

,

وقفی برای کودکان حاشیه شهر

,

 

,

*خراسان: حجت الاسلام «حسین الوندی» طلبه ای ۳۶ ساله است که از جوانی در شهرک شهید رجایی مشهد سکونت داشته و در همانجا هم تشکیل خانواده داده است. وی به علت علاقه فراوانی که به آموزش قرآن و احکام به کودکان داشت و در پی توصیه های بزرگانی همچون آیت ا… دهشت و آیت ا… سیدان، با کمک چند نفر از خیران و دریافت تسهیلات بانکی ساختمان مسکونی را خریداری و آن را پس از ایجاد تغییرات مختلف، وقف فعالیت های قرآنی کودکان، نوجوانان و جوانان کرده است. الوندی با توجه به اهمیت تربیت قرآنی در سن کودکی، علاوه بر مهد و پیش دبستانی غنچه های طاها، ساختمان های دیگری را هم اجاره کرده و دبستان پسرانه غیر انتفاعی گل های پارسا و موسسه قرآن و عترت طاها را که مدرسه ای تمام هوشمند برای آموزش قرآن کریم است، راه اندازی کرده است.

,

 

,

شهرآرا

, شهرآرا,

 

,

 

,

 

,

شهرآرا از سودهای کلان مافیا در پروژه های انتقال آب گزارش می‌‌‌دهد؛ آب دزدک!

,

 

,

*شهرآرا: حتی به آب هم رحم نمی‌کنند، مافیایی که مدت‌هاست در پشت پروژه‌های بزرگ سدسازی و انتقال آب، منافعشان تامین می‌شود، مافیایی که به دنبال اجرای پروژه‌های میلیاردی آب با طرح‌های مطالعاتی منفعت‌طلبانه هستند تا منافع دراز‌مدت آن‌ها برای سال‌های سال تامین شود.

,

 

,

مدلینگ دولت برای بافت های فرسوده

,

 

,

*شهرآرا: در آخرین برنامه اعلامی ازسوی دولت نیز معاون وزیر راه و شهرسازی روز گذشته با تشریح پنج مدل تامین مالی برای سامان‌دهی بافت‌های فرسوده و سکونتگاه‌های غیر‌رسمی به‌نوعی مدل‌های قبلی و مدل‌های جدید را تلفیق کرد و مدلی جدیدتر برای رفع مشکل بافت‌های فرسوده و ناکارآمد شهری ارائه کرد.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه