به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از شیرازه، در این جلسه که در غیاب غلام مهدی حقدل ریس شورا، محمودرضا طالبان نایب رئیس عهده دار اداره جلسه بود، اعضای شورا چند طرح از جمله طرح جامع حریم شیراز و ساماندهی آن، برگزاری مسابقه شهرسازی قوام الدین شیرازی به صورت سالانه در شیراز و همچنین کلیات تعاملات مشترک شهرداری و اداره کل امور مالیاتی استان در جهت وصول عوارض مالیات بر ارزش افزوده تصویب شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از , شیرازه, ، در این جلسه که در غیاب غلام مهدی حقدل ریس شورا، محمودرضا طالبان نایب رئیس عهده دار اداره جلسه بود، اعضای شورا چند طرح از جمله طرح جامع حریم شیراز و ساماندهی آن، برگزاری مسابقه شهرسازی قوام الدین شیرازی به صورت سالانه در شیراز و همچنین کلیات تعاملات مشترک شهرداری و اداره کل امور مالیاتی استان در جهت وصول عوارض مالیات بر ارزش افزوده تصویب شد.,در این جلسه همچنین از تعدادی از دانش آموزان نخبه از جمله دو نفر از دانش آموزان بسیجی داردای عنوان های علمی کشوری و جهانی و همچنین از پاکبان با امانت شهرداری که با پیدا کردن یک کیف شامل: مقداری وجه نقد، دلار، چک پول، چک و کارتهای بانکی به ارزش 2 میلیارد تومان و تحویل آن به صاحبش، تجلیل شد و شورا 5 میلیون تومان به پاس امانتداری این پاکبان به وی اهدا کرد.
همچنین با توجه به تعطیلی شورا از 22 الی 25 آبان ماه، اعضای شورا با برگزاری جلسه بعدی شورا درچهارم آذر به جای اول آذر موافقت کردند.
در این جلسه همچنین از تعدادی از دانش آموزان نخبه از جمله دو نفر از دانش آموزان بسیجی داردای عنوان های علمی کشوری و جهانی و همچنین از پاکبان با امانت شهرداری که با پیدا کردن یک کیف شامل: مقداری وجه نقد، دلار، چک پول، چک و کارتهای بانکی به ارزش 2 میلیارد تومان و تحویل آن به صاحبش، تجلیل شد و شورا 5 میلیون تومان به پاس امانتداری این پاکبان به وی اهدا کرد.
, در این جلسه همچنین از تعدادی از دانش آموزان نخبه از جمله دو نفر از دانش آموزان بسیجی داردای عنوان های علمی کشوری و جهانی و همچنین از پاکبان با امانت شهرداری که با پیدا کردن یک کیف شامل: مقداری وجه نقد، دلار، چک پول، چک و کارتهای بانکی به ارزش 2 میلیارد تومان و تحویل آن به صاحبش، تجلیل شد و شورا 5 میلیون تومان به پاس امانتداری این پاکبان به وی اهدا کرد.,همچنین با توجه به تعطیلی شورا از 22 الی 25 آبان ماه، اعضای شورا با برگزاری جلسه بعدی شورا درچهارم آذر به جای اول آذر موافقت کردند.
, همچنین با توجه به تعطیلی شورا از 22 الی 25 آبان ماه، اعضای شورا با برگزاری جلسه بعدی شورا درچهارم آذر به جای اول آذر موافقت کردند.,]
ارسال دیدگاه