اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

سخنگوی جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی:

برکناری فانی باعث بسته شدن پرونده فساد صندوق ذخیره فرهنگیان نمی شود

برکناری فانی باعث بسته شدن پرونده فساد صندوق ذخیره فرهنگیان نمی شود
فروزنده با بیان اینکه برکناری فانی باعث بسته شدن پرونده فساد صندوق ذخیره فرهنگیان نمی شود، گفت: دولت درباره این فساد برای مردم شفاف سازی کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ لطف‌الله فروزنده سخنگوی جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی «تهران نیوز» با بیان اینکه برکناری فانی، وزیر آموزش و پرورش دلیلی برای کتمان فساد صندوق فرهنگیان نمی شود، گفت: متاسفانه متخلفان پرونده ۸هزار میلیاردی صندوق فرهنگیان، اعتماد مردم و فرهنگیان را به مجموعه آموزش‌وپرورش خدشه دار کردند و نیاز است که با برکناری وزیرآموزش و پرورش، دولت پاسخگوی آن باشد.
وی با اشاره به اینکه مسئولان صندوق ذخیره فرهنگیان از امانتی که بر عهده آنها گذاشته بود، به خوبی حفاظت نکردند، افزود: اعضای هیئت‌امنای صندوق ذخیره فرهنگیان هم باید در برابر این تخلف پاسخگو باشند.
فروزنده تاکید کرد: نیاز است که دولت تدبیر و امید به خاطر حفظ اعتبار خود، در خصوص فساد این صندوق، شفاف سازی کند و برخورد قاطعی با عوامل این فساد داشته باشد و نمی توان فقط به کناره گیری وزیر آموزش و پرورش در این پرونده کفایت کرد.
سخنگوی جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی با اشاره به اینکه قوه قضائیه باید ورود جدی در پرونده فساد صندوق ذخیره فرهنگیان داشته باشد، ابراز داشت: مجلس شورای اسلامی می خواست تا با استیضاح وزیر آموزش و پرورش، در خصوص این فساد، شفاف سازی کند و آقای فانی باید در صحن علنی مجلس در این خصوص پاسخ می داد اما برکنار شد و اکنون این وظیفه دولت است که ابعاد آن را برای مردم شرح دهد.
وی خاطر نشان کرد: دولت نگران صحبت‌هایی بود که در روز استیضاح فانی در مجلس شورای اسلامی مطرح می‌شد و برکناری وزیرآموزش و پرورش باعث فراموشی این پرونده نمی شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تهران نیوز,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه