logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

مدیر جهاد کشاورزی فریدن:

آبیاری پاییزه برای بهتر شدن عملکرد گندم نقش مهمی دارد/ زعفران می تواند اقتصاد کشاورزی فریدن را بهبود بخشد

آبیاری پاییزه برای بهتر شدن عملکرد گندم نقش مهمی دارد/ زعفران می تواند اقتصاد کشاورزی فریدن را بهبود بخشد
رستمی، محصول زعفران را پر درآمدترین محصول کشاورزی دانست و بیان کرد: کشت زعفران می تواند تحول خوبی در عرصه ای اقتصادی در شهرستان ایجاد کند و اقتصاد کشاورزی را بهبود بخشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مدیر جهاد کشاورزی فریدن در گفتگو با فریدن نیوز، با بیان اینکه کشاورزان نسبت به کشت غلات و آبیاری آن هر چه سریعتر اقدام کنند، گفت: آبیاری پاییزه نقش مهمی در استقرار گیاه در خاک دارد و بخشی از عملکرد نهایی محصول به این امر مهم مربوط می شود.
رامین رستمی کشت گندم، جو و گلزا را جزء کشت های پاییزه شهرستان فریدن دانست و بیان کرد: در سال زراعی جاری حدود ۴۰۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی به زیر کشت گندم، ۱۰۰۰ هزار هکتار به زیر کشت جو و ۱۰۷ هکتار به زیر کشت کلزا خواهد رفت.
مدیر جهاد کشاورزی فریدن با تاکید بر اینکه برای افزایش عملکرد گندم در فریدن دو برنامه را دنبال می کنیم، تاکید کرد: ابتدا کاهش هزینه ای تولید و سپس تاکید و پیگیری برای آبیاری پاییزه کشت گندم از برنامه ها ماست چون در سال های اخیر عدم توجه به این آبیاری و کشت گندم به صورت زندانی باعث کاهش عملکرد گندم شده است.
وی با اشاره به اینکه در تامین نهادها هیچ مشکلی وجود ندارد، گفت: امسال ما حدود ۳۰۰ تن بذر اصلاح شده متناسب با شرایط شهرستان وارد کردیم که هم اکنون بذر گندم را حدود ۱۵۶۰ تومان در اختیار کشاورز قرار می دهیم.
رستمی در ادامه سطح زیر کشت گلزا در شهرستان را متناسب ندانست و عنوان کرد: کلزا یکی از کشت های است که با شرایط خاکی و آب و هوای شهرستان سازگاری متناسب دارد اما با تمام برنامه های که برای ترویج این کشت صورت گرفت، استقبال کشاورزان کم بود.
مدیر جهاد کشاورزی فریدن در بخش دیگری از صحبت های خود به کشت زعفران در منطقه پرداخت و بیان کرد: شهرستان فریدن با توجه به آب هوای مناسب و خاک مرغوب بهترین منطقه برای کشت زعفران است.
وی با اشاره به اینکه کشت زعفران کمترین مصرف آب در بخش کشاورزی را دارد، افزود: توسعه کشت این محصول با شرایط موجود در منطقه از مهمترین الویت‌ها است.
این مدیر، محصول زعفران را پر درآمدترین محصول کشاورزی دانست و بیان کرد: کشت زعفران می تواند تحول خوبی در عرصه ای اقتصادی در شهرستان ایجاد کند و اقتصاد کشاورزی را بهبود بخشد.
رستمی با بیان اینکه در ابتدای تغییر الگوی کشت همیشه استقبال از سوی کشاورز کم بود اما به مرور زمان افزایش پیدا می کند، افزود: کشت زعفران می تواند باعث ایجاد شغل های دیگری نیز به شود و مطمنأ کیفیت و مرغوبیت این محصول در فریدن شهرت جهانی در آینده خواهد داشت.
مدیر جهاد کشاورزی فریدن، کشت زعفران را یک درآمد اضافی برای کشاورزان منطقه دانست و تاکید کرد: از آنجایی که در منطقه فریدن زمین کشاورزی بیشتر از آب وجود دارد بنابراین زعفران که نیاز آبی آن به گونه ای است که در سال دو بار آبیاری می شود و زمان آبیاری نیز به گونه ای است که در آن زمان کشاورز نیاز با آب ندارد بنابراین اینگونه زمین های که به علت کم آبی نا کشت ماندند هم به زیر کشت می رود و یک در آمد اضافه برای کشاورز رقم می خورد.

انتهای پیام/م

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, فریدن نیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه