اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مسئول نمایندگی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سرایان خبرداد

ویترین تولیدات صنایع دستی شهرستان سرایان در دانشگاه فردوسی مشهد

ویترین تولیدات صنایع دستی شهرستان سرایان در دانشگاه فردوسی مشهد
مسئول نمایندگی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سرایان گفت: پیشنهاد ایجاد ویترین تولیدات و محصولات صنایع دستی شهرستان سرایان با استقبال ریاست دانشگاه فردوسی مشهد مواجه شد و بزودی گلچینی از محصولات شاخص شهرستان سرایان در این دانشگاه به نمایش درخواهد آمد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد عرب مسئول نمایندگی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان سرایان در گفتگو با سرایان‌بیدار، با اشاره به لزوم همکاری و افزایش تعامل بین میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و دانشگاه‌ها و مراکز علمی و تحقیقاتی گفت: پیشنهاد ایجاد ویترین تولیدات و محصولات صنایع دستی شهرستان سرایان با استقبال ریاست دانشگاه فردوسی مشهد و ریاست دانشکده‌های مهندسی و هنر این دانشگاه مواجه شد و بزودی با تعامل سازنده‌ای که با این واحد علمی صورت گرفته گلچینی از محصولات شاخص شهرستان سرایان در این دانشگاه به نمایش درخواهد آمد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سرایان‌بیدار,

 

,

وی افزود: این اقدام می‌تواند برای معرفی بهتر تولیدات و ایجاد بازار فروش و رونق گردشگری منطقه مفید باشد و اگر دانشجویی از این محصولات خریداری کند از آنجائیکه دانشجویان در بین افراد خانواده و فامیل از موقعیت برجسته فکری و اجتماعی برخوردار هستند سایرین نیز این محصولات را خریداری می‌کنند و همچنین برپایی این ویترین‌های نمایشی صنایع دستی می‌تواند باعث علاقه‌مندی افراد برای ورود به رشته‌های مختلف صنایع دستی شود.

,

 

,

مسئول نمایندگی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سرایان خاطرنشان کرد: یکی از راه‌های آشنایی دانشجویان و قشر فرهیخته جامعه با فرهنگ و سبک زندگی ایرانی – اسلامی آشنایی آن ها با صنایع دستی و هنرهای سنتی است و ضمن اینکه صنایع دستی می‌تواند انتقال دهنده فرهنگ و تمدن ایران زمین به کشورهای مختلف باشد، یکی از جاذبه‌های گردشگری در کشور است.

,

 

,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه