اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

عضو شورای شهر اهواز :

شاخص بلند انقلاب اسلامی در ۱۳ آبان خلاصه می‌شود/ بدعهدی آمریکا در برجام ثابت کرد که فریاد مرگ بر آمریکا به‌حق است

شاخص بلند انقلاب اسلامی در ۱۳ آبان خلاصه می‌شود/ بدعهدی آمریکا در برجام ثابت کرد که فریاد مرگ بر آمریکا به‌حق است
رضوی گفت: بدعهدی آمریکا در مقوله برجام ثابت کرد که اگر امروز ما فریاد مرگ بر آمریکا را سر می‌دهیم به‌حق است چراکه در توافق بین‌المللی برجام آمریکا به تعهدات خود عمل نکرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از رهیاب:محمدجواد رضوی عضو شورای شهر اهواز در رابطه با ۱۳ آبان اظهار کرد: ۱۳ آبان روز دانش‌آموز و سالروز مبارزه با استکبار جهانی است و تسخیر لانه جاسوسی آمریکاست.

وی افزود: در روز ۱۳ آبان ۵۷ دانشجویان و دانش آموزان با حضور خودشان در دانشگاه تهران و تقدیم بیش از ۷۰ نفر شهید دانشجو و دانش‌آموز سهم بزرگی در پیروزی انقلاب اسلامی داشتند.

رضوی ادامه داد: همچنین در ۱۳ آبان سال ۵۸ دانشجویان پیرو خط امام لانه جاسوسی آمریکا را تسخیر کردند که تعبیر شایسته امام راحل را در اعلام انقلاب دوم در برداشت.

مدیرکل اسبق آموزش‌وپرورش خوزستان با اشاره به اینکه مجموعه این حرکات باعث شد که ۱۳ آبان معنای بزرگ‌تری به خود گیرد تصریح کرد: امروز ۱۳ آبان ماه‌روز ملی مبارزه با استکبار است که شاخص بلند انقلاب اسلامی نیز در این معنا خلاصه می‌شود.

وی بابیان اینکه انقلاب اسلامی آمد تا همه مستکبرین و همه طاغوت‌ها و همه فراعنه زمان را به زباله‌دان تاریخ بریزد گفت: ما با تأسی از دین این روحیه ظلم‌ستیزی را به جهانیان داده‌ایم و تا امروز هم این وضعیت ادامه دارد.

رضوی در ادامه به بدعهدی آمریکا در برجام اشاره و اذعان کرد: بدعهدی آمریکا در مقوله برجام ثابت کرد که اگر امروز ما فریاد مرگ بر آمریکا را سر می‌دهیم به‌حق است چراکه در توافق بین‌المللی برجام آمریکا به تعهدات خود عمل نکرد.

عضو شورای شهر اهواز افزود: می‌طلبد که در روز ۱۳ آبان در کنار دانش آموزان و دانشجویان که حضور پرشوری خواهند داشت اقشار مختلف مردم هم مثل همیشه وارد صحنه شوند و در راهپیمایی شرکت کنند.

وی خاطرنشان کرد: در روز ۱۳ آبان مردم ما در تجدید پیمان با شهدا راه آن‌ها را در مبارزه با استکبار ادامه می‌دهند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رهیاب,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه