اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

بازداشت آرایشگر متخلف

بازداشت آرایشگر متخلف
متصدی یک آرایشگاه زنانه در مشهد که عکس‌های بدون حجاب زنان و دختران جوان را به صورت گسترده در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی خاصی، منتشر می‌کرد با تلاش کارآگاهان پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات خراسان رضوی دستگیر شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا  متصدی یک آرایشگاه زنانه در مشهد که عکس های بدون حجاب زنان و دختران جوان را به صورت گسترده در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی خاصی، منتشر می کرد با تلاش کارآگاهان پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات خراسان رضوی دستگیر شد. رئیس پلیس فتای خراسان رضوی روز گذشته در گفت وگوی اختصاصی با خراسان ضمن بیان این مطلب افزود: چند روز قبل خانم جوانی با در دست داشتن مرجوعه قضایی به پلیس فتا مراجعه کرد و ضمن تسلیم شکایت خود گفت: فرد یا افرادی عکس های بدون حجاب مرا در یکی از شبکه های اجتماعی منتشر کرده اند و بدین وسیله موجب هتک حرمت من و خانواده ام شده اند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,  متصدی یک آرایشگاه زنانه در مشهد که عکس های بدون حجاب زنان و دختران جوان را به صورت گسترده در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی خاصی، منتشر می کرد با تلاش کارآگاهان پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات خراسان رضوی دستگیر شد. رئیس پلیس فتای خراسان رضوی روز گذشته در گفت وگوی اختصاصی با خراسان ضمن بیان این مطلب افزود: چند روز قبل خانم جوانی با در دست داشتن مرجوعه قضایی به پلیس فتا مراجعه کرد و ضمن تسلیم شکایت خود گفت: فرد یا افرادی عکس های بدون حجاب مرا در یکی از شبکه های اجتماعی منتشر کرده اند و بدین وسیله موجب هتک حرمت من و خانواده ام شده اند.,

سرهنگ سیدمحسن عرفانی اضافه کرد: در پی دریافت این شکایت، تلاش گسترده کارآگاهان برای رسیدگی به این پرونده و دستگیری عامل یا عاملان انتشار عکس ها در دستور کار قرار گرفت.

,

وی تصریح کرد: بررسی ها نشان می داد: در زیر عکس های منتشر شده، مطالبی با عنوان تبلیغ برای آرایشگاه زنانه درج شده است که همین سرنخ کافی بود تا کارآگاهان به ردیابی متهم در آرایشگاه های زنانه بپردازند.

,

این مقام ارشد انتظامی خاطرنشان کرد: پس از استعلام از مراجع ذی صلاح و انجام یکسری تحقیقات تخصصی در فضای مجازی، ساعاتی بعد عامل انتشار عکس ها شناسایی و در یک عملیات اطلاعاتی با هماهنگی مقام قضایی دستگیر شد. سرهنگ عرفانی ادامه داد: متهم که زن 33 ساله و متصدی یک آرایشگاه زنانه بود، ابتدا منکر ارتکاب هرگونه جرمی شد و عنوان می کرد که از وجود عکس های مذکور در شبکه های اجتماعی اطلاعی ندارد اما وقتی با دلایل و مدارک مستند مواجه شد اعتراف کرد: در سایت آرایشگاه متن تبلیغی را با عنوان «به صورت رایگان مدل بی همتا شوید» قرار دادم و بدین ترتیب زنان و دختران زیبا را به عنوان «مدل» به آرایشگاه می کشاندم سپس از آنان (مدل ها) در حالی که حجاب نداشتند به بهانه این که تصویر زیبای شما را برای آلبوم عکس آرایشگاه نیاز دارم عکس می گرفتم.

,

رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات خراسان رضوی افزود: متهم این پرونده در ادامه اعترافات خود با بیان این که عکس های مشتریان را بدون اجازه آن ها در فضای مجازی منتشر کرده است گفت: این کار را برای جذب مشتری بیشتر می کردم و در زیر عکس های منتشر شده متن هایی را با عنوان رضایت خاطر مشتری از کارم قرار می دادم و عکس ها را در شبکه های اجتماعی منتشر می کردم.

,

سرهنگ سیدمحسن عرفانی با اشاره به این که متهم مذکور با تشکیل پرونده در اختیار مقامات قضایی قرار گرفته است خاطرنشان کرد: متاسفانه برخی آرایشگاه های زنانه از این شیوه ناپسند برای سودجویی استفاده می کنند و موجب هتک حیثیت زنان و دختران ایرانی در فضای مجازی می شوند که پس از آن نیز مزاحمت ها و مشکلات زیادی برای شهروندان به وجود می آید.

,

وی با اشاره به ماده 17 قانون جرایم رایانه ای اضافه کرد: هر کس به وسیله سیستم های رایانه ای یا مخابراتی، صوت، تصویر و یا فیلم خصوصی و خانوادگی یا اسرار فردی را بدون رضایت وی منتشر کند و یا در دسترس دیگران قرار دهد به نحوی که در عرف اجتماعی موجب هتک حیثیت وی شود به نود و یک روز تا دو سال زندان یا پرداخت جزای نقدی از پنج تا چهل میلیون ریال و یا به هر دو مجازات قانونی محکوم می شود. وی گفت: این مجازات در صورتی است که جرایم ارتکابی توسط متهم یا متهمان در حد مفسد فی الارض نباشد که در آن صورت مجرمان مذکور به اتهام افساد فی الارض محاکمه و به مجازات های سنگین مانند اعدام محکوم خواهند شد.

,

این مقام انتظامی در پایان به شهروندان توصیه کرد: فریب تبلیغات برخی آرایشگران متخلف به بهانه رایگان بودن خدمات آرایشگاهی را نخورند زیرا ممکن است عکس های شخصی آنان توسط برخی افراد سودجو در فضای مجازی منتشر و موجب هتک حرمت شود.

,

انتهای پیام/م

, انتهای پیام/م, انتهای پیام/م]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه