اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

استاندار خراسان رضوی خبر داد؛

تحویل 670 تخت بیمارستانی به مردم/ 116 پایگاه‌ها سلامت در حاشیه شهر مشهد حضور دارد

تحویل 670 تخت بیمارستانی به مردم/ 116 پایگاه‌ها سلامت در حاشیه شهر مشهد حضور دارد
استاندار خراسان رضوی از تحویل 670 تخت بیمارستانی به مردم خبر داد و گفت: 2100 تخت بیمارستانی دیگر نیز در استان خراسان رضوی در حال ساخت و تکمیل است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نبض شهر، علیرضا رشیدیان، استاندار خراسان رضوی ظهر امروز در همایش تکمیل شبکه مراقبت‌های نوین سلامت در کلان‌شهرها که در فرهنگسرای ترافیک مشهد برگزار شد اظهار داشت: متاسفانه تمامی امکانات مورد نیاز بخش سلامت استان تأمین نشده است اما خوشختانه با همتی که در حوزه سلامت وجود دارد و با هر آنچه که در توان داریم در جهت تامین عزت و سلامتی مردم می کوشیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از , نبض شهر, نبض شهر, ، علیرضا رشیدیان، استاندار خراسان رضوی ظهر امروز در همایش تکمیل شبکه مراقبت‌های نوین سلامت در کلان‌شهرها که در فرهنگسرای ترافیک مشهد برگزار شد اظهار داشت: متاسفانه تمامی امکانات مورد نیاز بخش سلامت استان تأمین نشده است اما خوشختانه با همتی که در حوزه سلامت وجود دارد و با هر آنچه که در توان داریم در جهت تامین عزت و سلامتی مردم می کوشیم.,

وی با اشاره به اجرایی شدن برنامه خانه‌های بهداشت روستایی در حاشیه شهر مشهد، گفت: این طرح براساس سیاست‌های محرومیت‌زدایی دولت پیش از سال 94  انجام و پس‌ از آن خوشبختانه توانستیم در شبکه‌های بهداشت و سلامت تمامی برنامه‌‌های مدنظر را اجرایی کنیم.

,

رشیدیان از برپایی 41 پایگاه‌ سلامت در حاشیه شهر مشهد خبر داد و تصریح کرد: قبل از شروع طرح تحول نظام سلامت در حاشیه شهر مشهد تنها مقرر شده بود تا 31 واحد خدمات بهداشتی ساخته شود که از این تعداد 26 واحد آن اجرایی شد، اما با اجرایی شدن این طرح ساخت 41 واحد به تصویب رسید که ساخت تمامی آنها اجرایی شده است.

,

استاندار خراسان رضوی با اشاره به حضور 116 پایگاه‌ها سلامت در حاشیه شهر مشهد، بیان کرد: ایجاد سلامت در کشور مستلزم همکاری تمامی دستگاه‌های مربوطه و مردم است و ایجاد مراکز ورزشی و تندرستی و تولید غذا سالم موضوعاتی هستند که باید در تمامی مراکز بهداشتی موردتوجه قرار گیرد.

,

وی خاطر نشان کرد: پیرامون آموزش مسائل مرتبط به‌ سلامت روانی در این مراکز باید خدمات و آموزش های لازم جهت کنترول خشم و بهداشت روان به مردم ارائه دهند تا در جامعه کمتر شاهد موارد عدم کنترل خشم باشیم.

,

رشیدیان در پایان از تحویل 670 تخت بیمارستانی به مردم خبر داد و گفت: 2100 تخت بیمارستانی دیگر نیز در استان خراسان رضوی در حال ساخت و تکمیل است که امید میرود تا پایان سال جاری تعدادی از آن ها آماده شود.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه