اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

پلمپ ۵۰ مهدکودک در تهران

پلمپ ۵۰ مهدکودک در تهران
در ابتدا اخطارهای شفاهی و کتبی داده می‌شود و صاحبان مهدهای کودک موظف هستند طی یک ماه نسبت به رفع اخطار اقدام کنند؛ در غیر این صورت مهدکودک مورد نظر پلمب می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور از پلمب ۵۰ مهدکودک متخلف طی هفت ماه اخیر در سطح شهر تهران خبر داد.

حبیب‌الله مسعودی فرید گفت: طی هفت ماهه گذشته ۵۰ مهدکودک متخلف غیرمجاز در سطح شهر تهران شناسایی و نسبت به پلمب این مهدها اقدام شده است.

وی افزود: موارد متعدد تخلف در این مهدهای کودک گزارش شده است و به همین خاطر نسبت به پلمب آنها اقدام شد.

معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی با تاکید بر اینکه "تمامی مهدهای کودک در شهرها و روستاها موظف هستند طبق برنامه‌های سازمان بهزیستی عمل کنند"، اظهار کرد: در صورتی که مهدهای کودک بر اساس ضوابط و برنامه‌های سازمان بهزیستی عمل نکنند، ابتدا تذکر شفاهی دریافت می‌کنند و اگر به وضعیت رسیدگی نشود، پس از ارائه اخطار کتبی، نسبت به پلمب مهدها اقدام می‌شود.

مسعودی فرید با اشاره به اهمیت اخذ شهریه قانونی از سوی مهدهای کودک و محتوای آموزش داده شده از سوی مدیران مهدها به کودکان خاطرنشان کرد: مهدهای کودک باید طبق اعلام سازمان بهزیستی کشور از خانواده کودکان شهریه اخذ کنند، ضمن اینکه آموزش‌های خود به کودکان را نیز بر پایه محتوای آموزشی سازمان بهزیستی قرار دهند.

وی با بیان اینکه "محتوای آموزشی مهدهای کودک بر اساس نظارت کارشناسان تهیه و به مهدها ابلاغ می‌شود"، تصریح کرد: مهدهای کودک موظف هستند از محتوای آموزشی تهیه‌شده از سوی کارشناسان سازمان بهزیستی کشور تبعیت کنند.

معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی در خصوص فرآیند اخطارهای ارائه شده به مهدهای کودک اظهار کرد: در ابتدا اخطارهای شفاهی و کتبی داده می‌شود و صاحبان مهدهای کودک موظف هستند طی یک ماه نسبت به رفع اخطار اقدام کنند؛ در غیر این صورت مهدکودک مورد نظر پلمب می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

 

,

منبع:میزان

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه