به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری آشخانه؛ محمد مهدی برزکار مدیر کمیته امداد شهرستان مانه و سملقان گفت: تعداد دانش آموزان تحت پوشش این نهاد را 685 نفرو تعداد دانشجویان 46 مورد می باشد .
وی ادامه داد: کمک هزینه فرهنگی در سال برای این اداره را 400 میلیون ریال اعلام کرد.
برزکار بیان داشت: تعداد 650 یتیم و2780 حامی در شهرستان داریم که در 6 ماهه ی نخست سال کمک نقدی و غیر نقدی حامیان بالغ بر 826 میلیون تومان بوده که 88درصد تحقق را نشان می دهد.
برزکار بیان داشت: از ابتدای سال تاکنون 237 مددجو آموزش های فنی و حرفه ای و مهارت آموزی را فراگرفته اند و برای 27 نفر ایجاد اشتغال شده است.
وی تصریح کرد: کمک مردم از طریق صندوق صدقات در 6 ماهه ی ابتدایی سال 147 میلیون تومان بوده است.
برزکار در مورد جمع آوری زکات نیز گفت: تاکنون مبالغ نقدی و غیر نقدی بالغ بر 447 میلیون تومان جمع آوری شده است.
,
,
,
,
,
وی مبلغ جمع آوری شده از طرح همیاران مولا را 368 میلون تومان و کمک های انتظامی و 8 مرکز فعال در سطح شهرستان نیز مبلغ 683 میلیون تومان و جشن نیکوکاری را 79 میلیون تومان اعلام کرد.
مدیر کمیته امداد مانه و سملقان خاطرنشان کرد: کل کمک های دریافتی را در مدت 6 ماهه نخست امسال را مبلغ26.620 میلیارد ریال بوده است.
,
انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه