اخبار داغ
  1. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  2. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  3. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  4. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  5. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  6. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  7. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  8. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  9. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  10. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  11. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  12. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  13. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  14. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  15. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  16. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  17. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  18. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  19. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  20. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟

رئیس دامپزشکی شهرستان زهک؛

آشنایی پرورش دهندگان ماهی با بیماری VHS سبب کاهش تلفات آبزیان می شود

آشنایی پرورش دهندگان ماهی با بیماری VHS سبب کاهش تلفات آبزیان می شود
رئیس دامپزشکی شهرستان زهک عنوان کرد: با توجه به اینکه، آشنایی با بیماری VHS سبب کاهش تلفات آبزیان می شود در این راستا دوره ی آموزشی برای پرورش دهندگان ماهی در شهرستان زهک برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مرتضی ذوالفقاری در گفتگو با اوشیدا اظهار داشت: دوره ی آموزشی شناخت راهکارهای پیشگیری و کنترل بیماری VHS در ماهیان سردآبی برای آبزی پروران شهرستان زهک برگزار شد تا از این طریق شاهد تلفات ماهی در استخرها باشیم.

وی خاطرنشان کرد: دوره ی آموزشی سپتی سمی ویروسی خونریزی دهنده قزل آلای رنگین کمان در راستای دستورالعملهای ابلاغی سازمان دامپزشکی کشور و با هدف افزایش سطح آگاهی عمومی بهره برداران با همکاری اداره شیلات شهرستان زهک برگزار شد.

ذوالفقاری با بیان اینکه، همه ی سنین ماهی به این بیماری حساس هستند ابراز داشت: این بیماری واگیردار، سبب افزایش تلفات و مرگ و میر در بین ماهی ها می شود که با فراگیری راه های کنترل آن می توان از بروز تلفات در آبزیان جلوگیری به عمل آورد.

رئیس  اداره ی دامپزشکی شهرستان زابل ابراز داشت: شهرستان زهک با توجه به قرار گرفتن در کنار چاه نیمه ها دارای بیشترین استخر پرورش ماهی و قطب آبزی پروری منطقه می باشد که این مسئله سبب درآمدزایی شماری از مردم و در نتیجه بهبود شرایط اقتصادی در منطقه شده است.

ذوالفقاری عنوان کرد: ماهی های مبتلا به بیماری VHS به شدت تیره شده و به سرعت می میرند همچنین آبشش این ماهیان رنگ پریده و لکّه های خونریزی قرمزی را نشان می دهد و به صورت چرخشی و نامتعادل به دور خود چرخیده و شنا می کنند.

وی با بیان اینکه، انتقال این بیماری بیشتر افقی است اظهار داشت: در طی سال های اخیر بیماری VHS در آزادماهیان پرورشی اقیانوس آرام و نیز در مزارع دریایی پرورش ماهی نیز گزارش شده است.

انتهای پیام/م

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اوشیدا ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه