logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

در جریان عیادت از بانوی انقلابی

مسئول بسیج زنان کشور از بسیجیان خواست تا برای سلامتی خانم «دباغ» دعا کنند

مسئول بسیج زنان کشور از بسیجیان خواست تا برای سلامتی خانم «دباغ» دعا کنند
مسئول سازمان بسیج زنان کشور گفت: به جرات می توان گفت که نمونه ای همچون خانم دباغ در کشور کم داریم و برای این بانوی مبارز انقلابی آرزوی سلامتی دارم و از بسیجیان می خواهم که برای سلامتی اش دعا کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خبرگزاری بسیج، در پی بستری شدن خانم مرضیه دباغ در بیمارستان، امروز هیئتی به نمایندگی از سردار نقدی،رییس سازمان بسیج مستضعفین- به عیادت این خواهر بسیجی رفتند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خبرگزاری بسیج,

مینو اصلانی مسئول سازمان بسیج زنان که مسئولیت این هیئت رابه عهده داشت، در حاشیه این عیادت با اشاره به مجاهدت های این بانوی انقلابی گفت: خانم دباغی یک اسطوره تمام معنا و شیر زن مجاهدی است که به عنوان تکلیف برای دفاع از اسلام و مبارزه با ظلم در زمان رژیم ستمگر شاه قیام کرد و بارها شکنجه شد اما دست از فعالیت های خود برنداشت.

,


وی ادامه داد: مجاهدت های این بانونی نمونه انقلابی به داخل کشور محدود نمی شود و شاهد مجاهدت های وی در لبنان هم هستیم و باید گفت که وی الگوی زن مجاهد انقلابی است.

اصلانی تاکید کرد: به جرات می توان گفت که نمونه ای همچون خانم دباغی در کشور کم داریم و برای این بانوی مبارز انقلابی آرزوی سلامتی داریم و امیدوارم که حالشان روز به روز بهتر شود و از بسیجیان می خواهم که برای سلامتی خانم دباغ دعا کنند.

مسئول سازمان بسیج زنان کشور در پایان گفت: خانم دباغ به عنوان شیر زن انقلابی، نمونه خوبی برای نسل جوان و پشتوانه گران قدری برای دختران جامعه است که بیش از نیم قرن مجاهدت در سابقه انقلابی خود دارد و واقعا سرباز نمونه ولایت فقیه هستند.

گفتنی است، خانم مرضیه دباغی به دلیل عارضه قلبی و ریوی در بیمارستان خاتم الانبیا(ص) تهران بستری هستند. 

,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه