اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

گزارشی از کارناوال گرفتن کپسول گاز در کلانشهر جنوب شرق؛

سرگردانی شهروندان زاهدانی در پی کمبود گاز/ بازار داغ کپسول گاز آزاد رونق گرفت

سرگردانی شهروندان زاهدانی در پی کمبود گاز/ بازار داغ کپسول گاز آزاد رونق گرفت
این روزها در حالی شهروندان زاهدانی با کمبود یا گاها نبود گاز دست و پنجه نرم می کنند که قیمت هر عدد کپسول گاز در بازار آزاد 9 هزار تومان معامله می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از زاهدانه، این روزها در حالی مردم از کمبود یا گاها نبود گاز در رنج و عذاب به سر برده و در صف های طولانی منتظر می مانند که در بازار آزاد قیمت هر گاز تا 9 هزار تومان معامله شده و از آن سو مسئولان از ورود واگن های گاز به شهرستان زاهدان خبر می دهند.
هرازگاهی پرده از راز سر به مهر پروژه گاز رسانی به سیستان وبلوچستان در پس وعده های تکراری مسئولان کنار زده می شود تا در خاطرات به یادگار حک شود که دومین استان پهناور که 11 درصد از مساحت کل کشور را بخود اختصاص داده تنها استانی است که از نعمت گاز طبیعی محروم بوده است.
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زاهدانه، ,
,
,
, ,
,

با پیدا شدن سرو کله زمستان سرگردانی مردم هم آغاز می شود از این خیابان به آن خیابان کپسول هایی 11 کیلویی را بر دوش گذاشته و به دنبال ماشین های گاز به سرعت می روند. زمستان سرد و استخوان سوزی همان روزهایی که برای یافتن یک کپسول گاز باید ساعتها در صف های طولانی چشم به انتظار بود تا شاید نوبت به ما هم برسد البته اگر شانس بیاوریم و کپسول ها تا آن موقع تمام نشوند که مجبور شویم دوباره خیابانها را زیر و رو کنیم.

قیمت گاز در بازار سیاه 9 هزار تومان معامله می شود
آرمند یکی از ساکنان خیابان مهرشهر در گفت وگو با خبرنگار زاهدانه ضمن نارضایتی از افزایش قیمت گاز در بازار آزاد گفت: تهیه کپسول گاز آنهم با قیمت های سرسام آور از توان مالی ما خارج است و نمی توانیم در زمان هایی که گاز به سختی پیدا می شود کپسول آزاد را با قیمت بالای 9 هزار تومان خریداری کنیم.
 

,
,
, قیمت گاز در بازار سیاه 9 هزار تومان معامله می شود,
, زاهدانه ,
,
, ,


وی با اشاره به ساعت ها معطلی برای خرید یک عدد کپسول گاز می گوید: باید خیابان های شهر را ساعت ها زیر و رو کرد شاید شانس با ما یار باشد و ماشین حمل کپسول گاز مقابلمان قرار گیرد.

آخرین وضعیت ذخیره گاز در زاهدان
فرماندار زاهدان درخصوص آخرین وضعیت ذخیره گاز در زاهدان گفت: طبق اخرین اطلاعات رسیده شده، میزان ذخیره گاز در تاسیسات شماره یک معادل ۱۱۰ تن و در تاسیسات شماره دو‌ ۱۱۳تن است.
مجتبی خانجانی بیان کرد: وضعیت ذخیره گاز در زاهدان به حالت نرمال رسیده و جای نگرانی برای شهروندان نیست.
فرماندار ضمن تشکر به دلیل همکاری در کاهش مصرف گاز از شهروندان خواست: از ذخیره سازی گاز جدا خودداری و همچنان در مصرف آن صرفه جویی کنند.
انتهای پیام/م

,
,
,
, آخرین وضعیت ذخیره گاز در زاهدان,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه