logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

دبیر قرارگاه دانشجویی شهید کاوه خراسان جنوبی؛

استاندار، عملکرد اقتصادی خود را تشریح کند/ دوگانه توان نظامی و اقتصاد غلط است

استاندار، عملکرد اقتصادی خود را تشریح کند/ دوگانه توان نظامی و اقتصاد غلط است
دبیر قرارگاه دانشجویی شهید کاوه خراسان جنوبی با اشاره به اینکه دوگانه توان نظامی و اقتصاد غلط است، اظهار داشت: نخبگان نظامی ما توانستند توان نظامی ما را آن‌چنان افزایش دهند که کسی جرات نداشته باشد به کشور چپ نگاه کند. آقایان توان ندارند اقتصاد را اصلاح کنند، چرا دوقطبی کاذب توان نظامی، توان اقتصادی درست می کنند؟
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید مصطفی موسوی نژاد دبیر قرارگاه دانشجویی شهید کاوه خراسان جنوبی در گفتگو با خبرنگار دانشجو پرس اظهار داشت: سخنان استاندار خراسان جنوبی در دانشگاه آزاد اسلامی مبنی بر عدم اهمیت توان نظامی در مقابل اقتصاد بسیار ساده انگارانه است.
 
وی با بیان اینکه اگر توان دفاعی نباشد اقتصاد که چه عرض کنم، حکومتی برای ما نمی گذارند، گفت: نمی دانم آقای استاندار در چه فضایی سیر می کنند بدون توان دفاعی نظامی ، دشمن دودمان ما را در هم می پیچد، یک روز هم این کشور سرپا نمی ماند و دشمنان قسم خورده ای داریم که با اندک غفلت ما، خاک این کشور را به توبره می کشند.
 
دبیر قرارگاه دانشجویی شهید کاوه خراسان جنوبی با اشاره به اینکه دوگانه توان نظامی و اقتصاد غلط است، اظهار داشت: نخبگان نظامی ما توانستند توان نظامی ما را آن‌چنان افزایش دهند که کسی جرات نداشته باشد به کشور چپ نگاه کند و از این سو نخبگان اقتصادی ما و مدیران سیاسی کشور ما که یک نفرشان همین استاندار ما هست باید تکانی به خود بدهند و اقتصاد را جابجا کنند.
 
موسوی نژاد اضافه کرد: آقایان توان ندارند اقتصاد را اصلاح کنند، پس بهانه درست می کنند و دوقطبی کاذب توان نظامی توان اقتصادی درست می کنند.
 
وی در ادامه خطاب به استاندار گفت: عملکرد اقتصادی خود را در این چند مدتی که سکان این استان را در دست گرفته اید تشریح کنید تا از مدیریت اقتصادیتان با خبر شویم.
 
دبیر قرارگاه دانشجویی شهید کاوه خراسان جنوبی تاکید کرد: مدیریت نظامی را به اهلش بسپرید و مدیریت سیاسی و اقتصادی تان را انجام دهید تا ثمره اش را مردم بچشند.
 
موسوی نژاد در خصوص صحبتهای استاندار مبنی بر اشتغال بانوان گفت: متاسفانه به نظر می‌رسد ایشان بیشتر بدنبال جنبه پوپولیستی موضوع بوده اند، مردم ما دیگر عادت کرده اند به این شعارها که هر روز از طرف یک مسئولی داده می‌شود.
 
وی افزود: آقای روحانی هم که می‌خواست رای بیاورد هر روز شعار زنان می‌داد، اما بر سر کار که آمد یک وزیر زن هم انتخاب نکرد.
 
دبیر قرارگاه دانشجویی شهید کاوه خراسان جنوبی با بیان اینکه مشکل جامعه ما، زنانی که بر سر کار نمی‌روند، نیست گفت: امروز مردان سرپرست خانوار بسیاری هستند که بیکار مانده‌اند و شرمنده خانواده‌شان شده‌اند و زنان بسیاری هستند که بدلیل حضور در مشاغلی که در شان آن‌ها نیست از نعمت مادر خانه بودن محروم شده‌اند که این مشکلات بزرگتر از مشکلاتی نظیر بیکاری جمعی از بانوان است..
 
موسوی نژاد افزود: اشتغال بانوان فقط باید در مشاغلی خاص باشد، مگر زنانی که بواسطه توانایی های فردی شان بتوانند نقشی پر رنگتر در جامعه ایفا کنند.
 
وی ادامه داد: مشاغلی چون معلمی، پرستاری،مامایی،استاد دانشگاه و سایر مشاغلی که به حضور بانوان بستگی دارد نیاز به حضور جدی زنان دارد، اما امروز شاهد حضور بانوان در همه نوع مشاغل هستیم. مشاغلی که با روحیات آنان اصلا سازگاری ندارد و مادر و زن یک خانه را فرسوده و خسته می کند، تا جایی که دیگر توانی برای صرف کردن در خانه برایش باقی نمی ماند.
 
دبیر قرارگاه دانشجویی شهید کاوه خراسان جنوبی در پایان یادآور شد: اصلی ترین وظیفه زنان جامعه مان تربیت فرزندان صالح و متدین است، چه بسیار فرزندانی که امروزه بدلیل کمبود محبت مادرانه از آغوش گرم خانواده به آغوش سرد و خشک دوستان ناباب رفته اند.
انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دانشجو پرس, دانشجو پرس,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه