اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مسئول بسیج سازندگی ناحیه مقاومت بسیج پانزده خرداد شهرستان قرچک:

هدایت شهرستان قرچک به تولید بیشتر و باکیفیت‌تر در ترشیجات و شوری جات عملیاتی شد

هدایت شهرستان قرچک به تولید بیشتر و باکیفیت‌تر در ترشیجات و شوری جات عملیاتی شد
مسئول بسیج سازندگی ناحیه مقاومت بسیج پانزده خرداد شهرستان قرچک گفت: اگر بتوانیم سطح شهرستان را به سمتی هدایت کنیم که با استفاده از ظرفیت‌های موجود به تولید بیشتر و باکیفیت‌تری در تولید ترشیجات و شوری جات دست پیدا کنیم، اقتصاد مقاومتی را در سطح شهرستان عملیاتی کرده‌ایم و با برگزاری دوره‌های آموزشی و افزایش آن به این مهم دست پیدا خواهیم کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از قرچک آنلاین- محمدرضا محمدی نیک مسئول بسیج سازندگی ناحیه مقاومت بسیج پانزده خرداد شهرستان قرچک در گفت‌وگو با خبرنگار قرچک آنلاین اظهار داشت: کشور ایران در چند سال اخیر شرایط سخت اقتصادی را پشت سر گذاشته است و مستکبران جهان با تحریم کشور سعی در از بین بردن اتحاد و وحدت مردم ایران را داشتند که با توکل به خدا و رهنمودهای مقام معظم رهبری در این نقشه شوم خودکاری از پیش نبردند.

وی با اشاره به تأکیدات رهبری بر اقتصاد مقاومتی بیان کرد: اهمیت و ضرورت اجرای سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی باید برای همه مردم تبیین شود و ظرفیت و فرصت‌های موجود شناسایی و سرمایه‌گذاری گردد.

محمدی نیک تأکید کرد: توجه به مزیت‌های هر شهرستان و موجبات تحول آن باید برای آحاد مردم فراهم شود و در این زمینه جذب سرمایه‌گذاری در راستای اقتصاد مقاومتی باید صورت گیرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قرچک آنلاین-, قرچک آنلاین-,
,
,
,
,


dscf3907dscf3896
وی از برگزاری کلاس‌های آموزشی ترشیجات و شوری جات در سطح شهرستان خبر داد و گفت: این کلاس‌ها در چهار حوزه مقاومت بسیج خواهران واقع در باقرآباد، زیباشهر، شهرک گل‌ها و خیابان ولی‌آباد به‌صورت مستمر برای تمام بانوان برگزار می‌شود و پس از گذراندن دوره آموزشی گواهی پایان دوره اهدا می‌گردد که با استفاده از آن تسهیلات وام خوداشتغالی به آنان واگذار می‌شود.

,
, dscf3907, dscf3907, dscf3896, dscf3896,
,

dscf3888

مسئول بسیج سازندگی ناحیه مقاومت بسیج  پانزده خرداد شهرستان قرچک همچنین از آموزش ۱۳۰ نفر در این دوره‌ها  خبر داد و تصریح کرد:  بعد از برگزاری دوره‌های کوتاه‌مدت و بلندمدت آموزشی در جهت اقتصاد مقاومتی  برای کسانی که گواهی پایان دوره را داشته باشند وام ۱۰ میلیون تومانی پرداخت خواهد شد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: اگر بتوانیم سطح شهرستان را به سمتی هدایت کنیم که با استفاده از ظرفیت‌های موجود به تولید بیشتر و باکیفیت‌تری در تولید ترشیجات و شوری جات دست پیدا کنیم، اقتصاد مقاومتی را در سطح شهرستان عملیاتی کرده‌ایم و با برگزاری دوره‌های آموزشی و افزایش آن به این مهم دست پیدا خواهیم کرد.

انتهای پیام/

, dscf3888, dscf3888,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه