logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

سازمان های مردم نهاد نقش اساسی در ارتقای خدمات رسانی به جامعه دارد

سازمان های مردم نهاد نقش اساسی در ارتقای خدمات رسانی به جامعه دارد
استاندار چهار محال و بختیاری گفت: تصدی گری امور از سوی دستگاه های اجرایی در حال منسوخ شدن است و به همین منظور استفاده از توان بالای سازمان های مردم نهاد نقش اساسی در ارتقای خدمات رسانی به جامعه دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بام ایران خبر؛ قاسم سلیمانی دشتکی در هفتاد و یکمین ستاد ساماندهی امور جوانان چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: اعضای سازمان های مردم نهاد باید به منظور حذف فرهنگ های نادرست و غلط در جامعه برنامه ریزی علمی، فرهنگی، اصولی و منطقی داشته باشد.

وی تقویت سمن ها از سوی بخش دولتی را ضروری دانست و افزود: مدیران دستگاه های اجرایی باید نسبت به شناسایی و واگذاری برخی امور قابل واگذاری به تشکل های غیردولتی اقدامات لازم را انجام دهد.

سلیمانی دشتکی تصریح کرد: مدیران دستگاه های اجرایی در راستای تقویت سمن ها کوشا شوند

وی بیان داشت: اعضای سمن های می توانند در مدیریت و رفع برخی مشکلات اجتماعی مانند مبارزه با مواد مخدر مسئولان دستگاه های اجرایی مرتبط با کمک و یاری دهند.

رئیس ستاد ساماندهی امور جوانان چهارمحال و بختیاری به تلاش های غرب برای ضربه زدن به نظام جمهوری اسلامی و تضعیف اعتقادات جوانان اشاره و اضافه کرد: اعضای تشکل های غیردولتی در خنثی کردن توطئه های بیگانگان نقش اساسی ایفا می کنند.

وی عنوان داشت: به همین منظور دستگاه های اجرایی مرتبط باید در ارائه آموزش های لازم به اعضای سمن ها به ویژه در زمینه های ایده پردازی، کارآفرینی و مهارت افزایی اقدامات لازم را انجام دهند.

سلیمانی دشتکی اظهار کرد: مدیران دستگاه های اجرایی می توانند از محل اعتبارات جاری به منظور خرید کتاب به سمن ها کمک کنند.

وی ادامه داد: هدایت فعالیت سمن ها به سمت و سوی امور تخصصی و خاص رفع مشکلات جامعه و ارتقای شاخص های توسعه ای در بخش های مختلف را تسریع می کند.

استاندار چهارمحال و بختیاری بیان کرد: تثبیت و تقویت فرهنگ های غنی در جامعه می تواند به عنوان یکی از مهمترین اولویت های دستگاه های اجرایی با همکاری سمن ها مورد پیگیری و اجرا قرار گیرد.

وی یادآور شد: توجه به اشتغال، مسکن و ازدواج جوانان، کاهش نرخ بیکاری، رونق اقتصادی، بهبود وشعیت معیشت خانوارها، خودکفایی در تولید و ارتقای زیرساخت ها از مهمترین اقدامات دولت یازدهم در سه سال گذشته به منظور خدمات دهی به مناطق محروم و کمترتوسعه یافته کشور مانند چهارمحال و بختیاری محسوب می شود.

سلیمانی دشتکی عنوان کرد: اعضای سازمان های مردم نهاد در دستیابی سریع تر به موفقیت های کسب شده در این زمینه نقش مهمی را بر عهده داشته اند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بام ایران خبر,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه