logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

رئیس بیمارستان حضرت ولیعصر (عج) بیرجند:

تنها پنجاه درصد از بیماران دیابت از بیماری خود اطلاع دارند/دیابت علاج قطعی ندارد

تنها پنجاه درصد از بیماران دیابت از بیماری خود اطلاع دارند/دیابت علاج قطعی ندارد
رئیس بیمارستان حضرت ولیعصر (عج) بیرجند با بیان اینکه تنها پنجاه درصد از بیماران دیابت از بیماری خود اطلاع دارند،گفت:افرادی که سابقه وجود دیابت در یکی از اعضای خانواده دارند،سابقه ابتلا به دیابت بارداری دارند،سابقه سقط-مرده زایی-تولد نوزاد بیشتر از ۴کیلوگرم ،افراد مبتلا به فشار خون بالا،سن بیشتر از ۶۵سال، افراد چاق و افرادی که چربی بالایی دارند باید از لحاظ دیابت مورد بررسی قرار گیرند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از زن امروز دکتر رئیسی رئیس بیمارستان حضرت ولیعصر (عج) بیرجند گفت: دیابت از گروه بیماری های متابولیک و یک اختلال چند عاملی است که با افزایش مزمن قند خون مشخص می شود و ناشی از اختلال ترشح و یا عمل انسولین و یا هر دوی آنها است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زن امروز , زن امروز , زن امروز, دکتر رئیسی رئیس بیمارستان حضرت ولیعصر (عج) بیرجند گفت: دیابت از گروه بیماری های متابولیک و یک اختلال چند عاملی است که با افزایش مزمن قند خون مشخص می شود و ناشی از اختلال ترشح و یا عمل انسولین و یا هر دوی آنها است.,
وی با بیان اینکه دیابت علاج قطعی ندارد پس مهم ترین راه، پیشگیری و کنترل قند است، گفت:یکی از دلایلی که باعث شیوع بیشتر بیماری دیابت شده تغییر شیوه زندگی ،تغییر غذاها، کاهش فعایت است.
,
 
,
رئیس بیمارستان حضرت ولیعصر (عج) بیرجند بیان کرد: ما دو نوع دیابت داریم دیابت نوع یک و دیابت نوع دو که دیابت نوع یک بیشتر در کودکان و نوجوانان بروز می کند و یک پدیده خود ایمنی است که در کل دیابتی ها فقط ۱۰درصد از این نوع هستند و درمان این نوع دیابت از همان ابتدا تزریق انسولین است ولی در نوع دوم شروع درمان با قرص است و اگر قرص جواب نداد از انسولین استفاده می شود.
,
 
,
وی عوامل ابتلا به دیابت نوع دو را استعداد ژنتیکی،عوامل محیطی مثل عدم تحرک بدنی و تغذیه نامناسب دانست و گفت: دیابت نوع دو به دلیل کاهش فعالیت بدنی، تغییر سبک غذایی و مواد غذایی مصرفی خانوار و عادات تغذیه ای، افزایش شیوع بیماری، فشار خون بالا،افزایش استرس های روانی ایجاد می گردد.
,
 
,
رئیس بیمارستان حضرت ولیعصر (عج) بیرجند با بیان اینکه تنها پنجاه درصد از بیماران دیابت از بیماری خود اطلاع دارند،گفت:افرادی که سابقه وجود دیابت در یکی از اعضای خانواده دارند،سابقه ابتلا به دیابت بارداری دارند،سابقه سقط-مرده زایی-تولد نوزاد بیشتر از ۴کیلوگرم ،افراد مبتلا به فشار خون بالا،سن بیشتر از ۶۵سال، افراد چاق و افرادی که چربی بالایی دارند باید از لحاظ دیابت مورد بررسی قرار گیرند.
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه