به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ امیر روحی در گفت و گو با خبرنگار گروه فرهنگی آناج با اشاره بر پایان مهلت صدور ویزا برای زائران اربعین، خاطرنشان کرد: بازگشت زائران به کشور آغاز شده و تا کنون حدود 600 هزار نفر از مرزهای سه گانه وارد ایران شده اند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آناج ,وی از استقرار موکب های متعدد جهت ارائه خدمات به زائران در حال بازگشت، در مرزهای سه گانه خبر داد و افزود: علاوه بر ارائه ی خدمات رفاهی، امکان اسکان موقت زائران در مهران فراهم شده است تا بدین ترتیب از حجم ترافیک مسیرها کاسته شود.
,مدیرکل سازمان حج و زیارت استان گفت: مسیر های مربوطه جهت بازگشت زائران مشخص شده اند و توصیه می شود جهت ممانعت از ایجاد ازدحام و ترافیک شدید، در مسیر های مشخص شده حرکت کنند.
,وی تاکید کرد: در مرزهای کشور 600 دستگاه اتوبوس و مینی بوس توسط سپاه جهت انتقال زائران به شهرهای مربوطه تعبیه شده است.
,این مقام مسئول یادآور شد: زائران توجه داشته باشند که هنگام ورود به مرز ایران باید روادید ایشان مهر ورود خورده باشد که بدین منظور باید صبر و حوصله به خرج داده و به تدریج وارد کشور بشوند وگرنه احتمال بروز مشکلات وجود خواهد داشت.
]
ارسال دیدگاه