اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

امام جمعه شهرستان جاجرم در دیدار با بسیجیان شهرستان جاجرم عنوان کرد:

امروز باید یک بسیجی مجهز به سلاح علم و تقوا باشد

امروز باید یک بسیجی مجهز به سلاح علم و تقوا باشد
بسیجیان شهرستان جاجرم به مناسبت هفته بسیج با امام جمعه شهرستان جاجرم دیدار کردند که حجت الاسلام موسوی در این دیدار گفت: امروز باید یک بسیجی مجهز به سلاح علم و تقوا باشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  پایگاه خبری جاجرم، تعدادی از بسیجیان و مسئولین و خانواده های معظم شهدا با امام جمعه شهرستان جاجرم به مناسبت هفته بسیج دیدار کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری جاجرم،,

حجت الاسلام موسوی امام جمعه شهرستان جاجرم ضمن تسلیت ایام عزادرای اربعین ابا عبدالله الحسین و تبریک فرارسیدن هفته بسیج و عرض خیر مقدم خدمت بسیجیان و مسئولین حاظر در مراسم ابراز داشت:یک وجه اشتراک بین محرم و صفر و هفته بسیج وجود دارد و آن هم این است که بسیجیان راه عاشورا را با همان عشق و علاقه که یاران ابا عبدالله الحسین در کربلا داشتند این راه را ادامه داده اند و ادامه خواهند داد.

,

حجت الاسلام موسوی گفت: امروز ماموریت بسیجیان بعد از هشت سال دفاع مقدس یادآوری ارزش ها و از خود گذشتگی رزمندگان اسلام در جنگ است. همان طور که امام سجاد و حضرت زینب بعد از عاشورا، وقایع کربلا و مصائبی که رخ داده بود یادآوری می کردند و امام حسین را به مردم معرفی می کردند.

,

وی مهمترین پیام زیارت اربعین را امام شناسی عنوان کرد و ابراز داشت: همه ما دو وظیفه خیلی مهم داریم اولین وظیفه اینکه امام را بشناسیم و دوم اینکه امامان را به دیگران بشناسانیم.

,

حجت الاسلام موسوی اظهار کرد: امروز باید یک بسیجی مجهز به سلاح علم و تقوا باشد و با بهترین استدلال ها جایگاه امامت و ولایت خصوصا جایگاه ولی فقیه را به مردم و جوانان بشناسانند.

,

وی با بیان علل پیروزی بسیجیان هشت سال دفاع مقدس گفت: یکی از ویژگی هایی که توانست خواست و اراده آنها را به پیروزی برساند اتحاد و همدلی حول محور ولایت فقیه بود.

,

در ابتدای مراسم  سرگرد پاسدار حسین اکبری فرمانده ناحیه بسیج شهرستان جاجرم ضمن تسلیت ایام عزادرای اربعین ابا عبدالله الحسین و تبریک فرارسیدن هفته بسیج ابراز داشت: از 29 آبان تا 6 آذر هفته بسیج نام گذاری شده است و مقارن شدن هفته بسیج با ایام اربعین اباعبدالله الحسین متبادر کننده پیام های است. بسیج خودش را مولود تفکر مکتب عاشورا می داند. و از امام  حسین (ع) شعار هیات منه الذلة را یاد گرفته است و زیر بار هیچ ظلمی نمی رود و مقابل آن با تمام قدرت می ایستد. امروز بسیجیان راهشان امتداد راه ابا عبدالله است و از حرم اهل بیت (ع) در مقابل کسانی که قصد حمله به حرم اهل بیت (ع) دارند به مقابله پرداخته است.

,

وی ابراز داشت: امروز بسیج گوش به فرمان مقام معظم رهبری است و از دشمنان پوشالی انقلاب اسلامی نمی ترسد و با تمام قوا در مسیر حق استوار خواهد ایستاد.

,

پایان خبر

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه