اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

کارشناس مسائل سیاسی:

افراد با تقوا در دولت روحانی کنار گذاشته شدند/ معضل بیکاری و عدم رونق اقتصادی بیداد می کند/ آمارها و قسم حضرت عباس مسئولین را باور کنیم یا دم خروس بیکاری و عدم رونق اقتصادی را؟!

افراد با تقوا در دولت روحانی کنار گذاشته شدند/ معضل بیکاری و عدم رونق اقتصادی بیداد می کند/ آمارها و قسم حضرت عباس مسئولین را باور کنیم یا دم خروس بیکاری و عدم رونق اقتصادی را؟!
الهی منش با بیان اینکه افراد با تقوا در دولت روحانی کنار گذاشته شدند، گفت: بر خلاف ادعای مسئولان، هنوز معضل بیکاری و عدم رونق اقتصادی در کشور بی داد می کند، حال با این اوصاف ما قسم حضرت عباس مسئولین وکارگزارن دولتی را باور کنیم و یا دم خروس بیکاری و عدم رونق اقتصادی را؟!
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد حسن الهی منش کارشناس مسائل سیاسی و استاد دانشگاه در گفتگو با خبرنگار « تهران نیوز»، با اشاره به اینکه با وجود اینکه دولت آقای روحانی با شعار اعتدال بر روی کار آمده است ولی اکنون مشاهده می کنیم دولت به صورت تیم رفاقتی و طایفه ای اداره می شود، گفت: متاسفانه تیم دولت یا خانوادگی و یا حزبی است و خبری از اعتدال در انتخاب مدیران مشاهده نکردیم و در سال های اخیر افرادی با تقوا، توانمند، بالیاقت، شایسته و دارای سلامت و تعهد کاری از گردانه کاری دولت کنار گذاشته شده اند و این اصلا قابل قبول نیست.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تهران نیوز,

وی تاکید کرد: هزینه های گزاف در همایش ها،کنفرانس ها و افتتاحیه هایی که صرفا جهت شوی سیاسی و شوی تبلیغاتی انجام می شود،هیچ وقت نمی تواند علاج بیکاری و اشتغال درکشور باشد و نیرویِ محرکه ای برای رونق اقتصادی کشور را استحصال کند.

,

الهی منش با اشاره به سفر های استانی هیئت دولت افزود: شما مشاهده می کنید در سفرهای استانی دولت از پرژه هایی رونمایی می شود که مدیران آن پروژه با آماردهی از اشتغالزایی چندین هزار نفری به صورت مستقیم و غیر مستقیم خبر می دهند ولی در واقع اینطور نیست و وقتی با مردم آن استان و یا شهرستان صحبت می شود هنوز معضل بیکاری و عدم رونق اقتصادی در آنجا بی داد می کند، حال با این اوصاف ما قسم حضرت عباس مسئولین وکارگزارن دولتی را باور کنیم و یا دم خروس بیکاری و عدم رونق اقتصادی را؟!

,

این کارشناس مسائل سیاسی در پایان خاطر نشان کرد: در خصوص استخراج منابع انسانی در دولت آقای روحانی با توجه به شعار های انتخاباتی که داده بودند، بدون پشتوانه کارشناسی و بدون درک درست از شعور سیاسی جامعه وبی برنامه عمل کردند و به تعبیر بنده معضل بیکاری در کشور ما نهادیه شده و جزء مشکلات ساختاری محسوب می شود.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه