logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

توهین جدید دولت به منتقدان:

سخنگوی وزارت خارجه: دلواپسان دروغگو و نق‌زن هستند/هر چه کمتر باشند بهتر است!

سخنگوی وزارت خارجه: دلواپسان دروغگو و نق‌زن هستند/هر چه کمتر باشند بهتر است!
در حالی که مسئولین دولتی از جمله رئیس‌جمهور بارها از آزادی رسانه و حق اظهار‌نظر منتقدین سخن گفته‌اند اما سخنگوی وزارت امور خارجه اخیرا گفته است : دلواپسان هر چه کمتر باشند بهتر است!
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ۸دی، بهرام قاسمی در گفت‌وگو با خبرگزاری خبرآنلاین با توهین شدید به منتقدین آنان را دروغ‌گو و نق‌زن خوانده و اظهار داشت: کسانی با ادعای دلواپسی غیرمنصفانه فقط می‌نشینند، نِق می‌زنند و با دروغگویی شب را روز و روز را شب توصیف می‌کنند و کارهایی را که انجام شده است قبول ندارند و مسائل را سیاه‌نمایی می‌کنند چنین کسانی دلواپس واقعی کشور نیستند و هر چه در کشور کمتر باشند بهتر است چون نقش منتقد را بازی نمی‌کنند.
قاسمی در ادامه تنها منتقدینی که موید عملکرد دولت باشند را تائید کرده و گفت: هر چه تعداد منتقد آگاه در کشور بیشتر باشد خوب است، معتقدم در مجلس دهم وزن منتقدان واقعی و منصف نسبت به مجلس گذشته بیشتر است.
گفتنی است توهین و فحاشی به منتقدین و رسانه‌ها از ابتدای روی کار آمدن دولت یازدهم و علی‌رغم وعده‌های بی‌شمار دوران تبلیغات انتخاباتی روند صعودی به خود گرفته است .
رئیس‌جمهور که ۱۲ مرداد ۱۳۹۲ و در روز تحلیف از بستن دهان منتقدین به خدا پناه برده بود در این چهار سال از هیچ توهینی نسبت به این منتقدین فروگذار نکرده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ۸دی,
,
,
,


به جهنم حواله دادن منتقدین، تازه به دوران رسیده خواندن آنان، ناراحت بودن منتقدین از شکوفایی اقتصادی کشور، تلاش مخالفین برای ایجاد شکاف و تفرقه میان ملت و دولت، در اقلیت و تخریب‌گر بودن آنان، گروه کوچک حامی افراط، حامیان شکاف قومیتی، دروغ پراکن، فعال در اتاق عملیاتی علیه دولت، ترسو، بزدل، عقب مانده ، هراسان مانند کفار، غوطه ور در فساد، اقلیتی تندرو و ناراضی از برجام، عصر حجری و بیکار ، متوهم و جاهل به دین، به دنبال انحراف و بالا رفتن از دیوار ، هوچی‌گر و بی‌شناسنامه و … همه و همه از جمله توهین‌های رئیس‌جمهور در این چهار سال به منتقدین است که لیست کردن آن مثنوی هفتاد من کاغذ می‌طلبد .

,
,


نکته تأسف‌بار و در عین حال خنده‌دار ماجرا آن‌جا است که رئیس‌جمهور در سخنرانی‌های عمومی از آزادی رسانه‌ها و مطبوعات دم می‌زند و از لغو یک سخنرانی اظهار شرمساری می‌کند ولی سخنگوی وزارت خارجه به راحتی در گفت‌و‌گو با یک سایت خبری از لزوم حذف منتقدین از صحنه و صفحه سیاسی کشور سخن می‌گوید .

,
,


این تناقض در گفته و عمل را پیش از این رئیس‌قوه قضائیه به دولتمردان متذکر شده بود، آیت‌الله آملی لاریجانی ۱۸ آبان سال جاری در این زمینه گفته بود: برادر بزرگوار شما خودتان شفاهاً یا کتباً با واسطه یا بی‌واسطه بارها گفته‌اید که چرا با فلان روزنامه یا فلان سایت برخورد نمی‌کنید یا نزد مقام معظم رهبری گلایه می‌کنید که چرا دستگاه قضایی با فلان روزنامه برخورد نکرده است. اما وقتی در بین اهالی مطبوعات و رسانه حضور می‌یابید ندای آزادی مطبوعات سر می‌دهید و اینکه قلم‌ها را نشکنید و دهانها را نبندید!
حال می‌توان از دولتمردان یازدهم پرسید که ادعای آزادی بیان را چگونه می‌توان با تلاش برای حذف منتقدین از صحنه سیاسی کشور توجیه کرد؟!

,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه