logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

امام جمعه سامان:

فراگیر شدن تفکر بسیجی موجبات بالندگی و رشد افرینی در تمامی عرصه در جامعه است

فراگیر شدن تفکر بسیجی موجبات بالندگی و رشد افرینی در تمامی عرصه در جامعه است
امام جمعه سامان گفت: فراگیر شدن تفکر بسیجی، که همان اخلاص، ایمان به هدف، بالندگی و رشد آفرینی در تمام عرصه های اعتقادی ، اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و سایر عرصه های مقاومتی ست ، حرکتی همسو در جامعه را به دنبال دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سامان ما ، همزمان سومین روز از گرامیداشت هفته بسیج، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان سامان به همراه جمعی از کارکنان این ناحیه با امام جمعه سامان دیدار داشتند.

در این دیدار، حجت الاسلام محسن ملک پور ضمن گرامیداشت هفته مقدس بسیج ، ضمن پرداختن به موضوع هفته مقدس بسیج و تفکر والای بسیج گفت: هفته بسیج، بزرگداشت جان فشانی هایی است که برای سربلندی و سرافرازی این سرزمین صورت گرفته است و این گمان درستی نیست اگر بسیج را حاصل جنگ تحمیلی یا انقلاب اسلامی بدانیم.

امام جمعه شهرستان سامان، افزود: بسیج، فهم درست، اعتماد، اراده و اخلاص امت اسلامی است که با ظهور اسلام تولد یافته و در ملت های مسلمان رشد کرده است.

ملکپور یاد آور شد:  هوشمندی و تدبیر ارجمند حضرت امام خمینی (ره) و عدالت خواهی میلیون ها انسان با ایمان، تنها تبلور دوباره بسیج در عصر حاضر بود.

وی  گفت: فراگیر شدن تفکر بسیجی، که همان اخلاص، ایمان به هدف، بالندگی و رشد آفرینی در تمام عرصه های اعتقادی ، اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و سایر عرصه های مقاومتی ست ، حرکتی همسو در جامعه را به دنبال دارد.

وی در پایان سخنان خود افزود: هفته مبارک و فرخنده بسیج فرصت مغتنمی است جهت تجدید پیمان با آرمان های بلند حضرت روح الله (رحمت الله علیه) و بیعتی دوباره با بزرگ بسیجی دلاور، سلف صالح حضرت امام راحل، امام خامنه ای عزیز (دامه ظله الشریف) است که با نوای دلنشین خویش فرمود: " بسیجی باید در وسط میدان باشد تا فضیلت های اصلی انقلاب زنده بماند" .

قبل از سخنان امام جمعه شهرستان سامان، سرهنگ دوم پاسدار عباس رحیمی ، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان سامان، گزارشی از برنامه های هفته مقدس بسیج و اقدامات صورت گرفته را در سخنانی بیان داشت.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سامان ما ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه