اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

عالم اهل سنت:

بصیرت افزایی رهبری، حیله های دشمنان اسلام را نقش بر آب کرد/ گروههای تکفیری ترفند دشمن در راستای ایجاد اختلاف میان امت اسلام است

بصیرت افزایی رهبری، حیله های دشمنان اسلام را نقش بر آب کرد/ گروههای تکفیری ترفند دشمن در راستای ایجاد اختلاف میان امت اسلام است
عالم اهل سنت گفت: دشمنان انقلاب اسلامی از زمان پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون تحریم ها و تهدیدات زیادی علیه نظام و مردم انجام می دهد اما با رهنمودهای رهبر معظم انقلاب وحضور مردم در همه صحنه ها راه به جایی نبرده و همیشه برنامه ریزی های آنان با بصیرت افزایی مقام معظم رهبری یکی پس از دیگری نقش بر آب شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آذینی ، موموستا دکتر عبدالسلام کریمی، عالم اهل سنت در همایش بسیج فرهنگیان شهرستان سیریک  اظهار کرد: درسایه حضور پرشور اقشار مختلف مردم درصحنه ها  امروز نظام مقدس جمهوری اسلامی ما به مرحله ای از عزت، اقتدار و خودکفایی رسیده است که الحمدالله به الگوی بیداری اسلامی ملت های منطقه و جهان علیه دیکتاتورها و جهان غرب تبدیل شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آذینی , موموستا دکتر عبدالسلام کریمی، عالم اهل سنت در همایش بسیج فرهنگیان شهرستان سیریک  اظهار کرد: درسایه حضور پرشور اقشار مختلف مردم درصحنه ها  امروز نظام مقدس جمهوری اسلامی ما به مرحله ای از عزت، اقتدار و خودکفایی رسیده است که الحمدالله به الگوی بیداری اسلامی ملت های منطقه و جهان علیه دیکتاتورها و جهان غرب تبدیل شده است.,

 

,

وی افزود: در عصر حاضر رمز پیروزی ما تجهیزات و گردان‌های عملیاتی و رزمی به تنهایی نیست بلکه به فرموده رهبر معظم انقلاب رمز پیروزی ما بصیرت است و تا هروقتی که دارای بصیرت باشیم پیروزی ما تضمین است و هر موقع که از بصیرت ما کاسته شد آسیب پذیری ما در مقابل دشمنان افزایش پیدا می کند.

,

 

,

عالم اهل سنت تصریح کرد: منظور از وحدت شیعه و سنی کنار گذاشتن مسائل اختلافی و تکیه بر مشترکات و مبنا قرار دادن آنها در تعامل با یکدیگر و در مسائل مربوط به جهان اسلام و صحنه بین المللی است که مسلمانان فارغ از اختلافات و با پرهیز از تفرقه در مسائل جهان اسلام همسو و هم جهت با هم حرکت و عمل کنند.

,

 

,

ماموستا دکتر عبدالسلام کریمی بیان کرد:در شرایطی که دشمنان اسلام تمام تلاش خویش را برای مبارزه و مقابله با اسلام به کار بسته و آشکارا اعلام می کنند جهان اسلام در قرن بیست و یکم یکی از مهمترین میدان های زورآزمایی سیاست خارجی آمریکاییها و جهان غرب است .

,

 

,

وی افزود: تقابل اصلی آینده جوامع بشری برخورد فرهنگ اسلامی و فرهنگ غربی است و تأکید بر مسائل اختلافی و تفرقه میان صفوف مسلمانان منطقی نیست و در زمانی که مسلمانان می توانند با توجه به جمعیت بیش از یک میلیارد نفری خود منابع و امکاناتی که در اختیار دارند به عنوان یک قدرت تأثیرگذار در صحنه بین المللی مطرح باشند و از پرداختن به اختلافات و مسائل تفرقه انگیز نتیجه ای جز  هدر رفتن سرمایه ها و استفاده دشمن از این اختلافات نخواهد داشت.

,

 

,

مدرس دانشگاه یادآور شد: امروز اسرائیل و امریکا و جهان غرب برای پیش گیری از فروپاشی خود ترفندهای گوناگونی در سطح دنیا در میان ملت ها و دولت ها اجرا می کند و امروز متاسفانه مهم ترین آنها تأسیس و پشتیبانی گروه ها و فرقه های افراطی تکفیری، داعشی، وهابیت، طالبان، القاعده و سلفی ها است که بدین طریق دامنه اختلاف، آتش درگیری و کشتار در میان مسلمانان را شعله ور ساخته و امت اسلامی را پراکنده و در مقابل هم قرار داده و امت اسلامی با نقشه و ترفندهای دشمنان نخواسته یکدیگر را می کشند و نابود می کنند.

,

 

,

ماموستا دکتر عبدالسلام کریمی اضافه کرد: امروز سیاستمداران جهان استعمارگر با شناخت خوب جهان اسلام به این نتیجه رسیدند که اگر هویت یکپارچه جهان اسلام شکل بگیرد راه بر سیطره سیاسی و اقتصادی آنان بسته می شود و راه  تثبیت و موفقیت خود را وجود اختلافات در میان مسلمانان  می دانند و از زیر چتر این سیاست خبیثانه، از غفلت توده های مردم و سست عنصری زمامداران سیاسی و فرهنگی  برخی کشورهای اسلامی به خوبی بهره برداری می کنند و کار خود را در تسلط بر کشورهای اسلامی پیش می برند.

,

 

,

سرهنگ دوم پاسدار علی اسلامی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان سیریک نیز گفت: هدف از برگزاری این همایش را تربیت بسیجیان متدین، بصیرو توانمند در عرصه های معرفت دینی، تربیت اسلامی، بصیرت سیاسی و مهارت تشکیلاتی در جامعه برشمرد.

,

 

,

همایش بسیج فرهنگیان شهرستان سیریک به مناسبت هفته بسیج با حضور ایزدی پور فرماندار شهرستان سیریک و شرکت 450 نفر از برادران و خواهران بسیجی فرهنگیان در سالن غدیر شهر بندر سیریک برگزار شد.

,

 

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه