اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه سپاه فومن؛

باید با بصیرت مراقب حرکات دشمنان بود/کدخداباوران در آینده نزدیک ذلیل خواهند شد

باید با بصیرت مراقب حرکات دشمنان بود/کدخداباوران در آینده نزدیک ذلیل خواهند شد
مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه فومن با اشاره به اینکه شناخت دشمن نشانه بصیرت است، ادامه داد: مدافعان حرم الگو ایثار و رشادت امروز ما هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بهجت نیوز؛ صبح امروز مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه فومن در اجتماع بسیجیان شهرستان فومن در مصلی نماز جمعه با یادآوری اینکه استکبار با داشتن بروزترین تجهیزات همیشه در مقابل اسلام زمین گیر شده است، افزود: به گفته خداوند متعال دشمنان اسلام همیشه بی تدبیر و بی فکر هستند.

میرشمس اکبر حسینی با تصریح براینکه بسیجی باید خود را پیوسته در راه خدا ببیند، ادامه داد: کمک به دستگاه های دولتی وظیفه کاری بسیجیان نیست و بلکه وظیفه خدمت به مردم و تکلیف های الهی بسیجیان است که وارد این عرصه شدند.

این مسئول با تصریح براینکه بسیجیان اجر خود را نزد خدا میدانند، اضافه کرد: بسیجی به دنبال تعریف و تمجید نیست. وی با تاکید براینکه بسیج متکی بر بصیرت و دانستن است، خاطرنشان کرد: بسیج یک حرکت و تشکل احساسی نیست.

اکبر حسینی با بیان اینکه همه ما در مسئولیت های خود یک وظیفه الهی داریم، گفت: دشمنان به دنبال خروج مسلمانان از مسیر حقیقی و الهی هستند.

وی با تصریح براینکه از دانش آموز تا استاد و از کارگر تا کارمند همه وظیفه الهی داریم، افزود: بسیجی نگاه متعالی دارد و وقت خود را بیهوده هدر نمی دهد.

میرشمس اکبرحسینی با تاکید براینکه دشمن به دنبال اهدام ارزش های ما است، یادآورشد: باید با دید باز و بصیرت مراقب حرکات دشمنان بود.

مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه فومن با اشاره به اینکه شناخت دشمن نشانه بصیرت است، ادامه داد: مدافعان حرم الگو ایثار و رشادت امروز ما هستند.

وی با تصریح براینکه بجای کدخدا باید با خدا عهد دوستی ببندیم، افزود: کدخدا باوران در آینده ای نزدیک ذلیل خواهند شد.

وی با اشاره به اینکه برخی بی بصیرت ها، انقلابی گری و روحیه بسیجی را تحجر مینامند، ادامه داد: برخی ها برای عوام فریبی شعار های داغی میدهند که اهداف خاصی را دنبال می کنند.

حسینی با تاکید براینکه مسیر و حرکت ولایی و انقلابی بسیج باید حفظ شود، خاطرنشان کرد: بسیجی روحیه ولایی و راهی الهی دارد و در اوضاع سیاسی بی طرف است و فقط در این عرصه حامی انقلابیون است.

وی با تصریح براینکه بسیجیان در انتخابات به حافظان ارزش های نظام و انقلاب رای خواهند داد، گفت: بسیجی نباید بدون آگاهی به سمت گروه های مختلف برود.

میرشمس اکبر حسینی با اشاره به اینکه راه همه شهدا راه امام و استکبار ستیزی بود، تاکید کرد: بسیجیان باید در راه انقلاب و ولایت ثابت قدم باشند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بهجت نیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه