اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

رئیس اتاق اصناف مشهد خبرداد:

اجرایی شدن طرح ویژه ساماندهی اصناف منطقه ثامن/ کمبود فضای لازم از جمله مشکلات تحقق فرهنگ نماز اول وقت است

اجرایی شدن طرح ویژه ساماندهی اصناف منطقه ثامن/ کمبود فضای لازم از جمله مشکلات تحقق فرهنگ نماز اول وقت است
رئیس اتاق اصناف مشهد گفت: کمبود مساجد و فضاهای اقامه نماز در حریم نور از جمله مشکلات مهم حریم نوردر تعمیم فرهنگ نماز اول وقت است و بسیاری از متصدیان واحدهای صنفی در محل واحد صنفی خود اقدام به اقامه نماز می‌کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صنعت8، محمود بنانژاد، رئیس اتاق اصناف مشهد پیرامون دهه آخر صفر و حضور خیل عظیم زائران در حریم رضوی، اظهار داشت: اصناف به عنوان بخش بزرگی از نظام اقتصادی تا کنون نقش مهمی در اقتصاد مقاومتی ایفا نموده و اتاق اصناف مشهد همواره با تصمیمات و اقدامات سازمان یافته به نحو مطلوبی توانسته اهمیت و توان این بخش از نظام اقتصادی کلان شهر مشهد را مورد توجه قرارداده و طرح‌ها و برنامه‌های بسیاری را به مرحله اجرا رساند که از آن جمله می‌توان به ایجاد شهرک‌های صنعتی، بازکردن زمینه‌های مناسب جهت تجارت اصناف مشهد با کشورهای تاجیکستان، قزاقستان و افغانستان، همچنین ساماندهی صنوف در مناطق مختلف شهر به ویژه سازمان یافتن واحدهای صنفی منطقه ثامن که یکی از مهمترین دغدغه‌های اتاق اصناف بوده و مورد توجه قرار گرفته است، اشاره کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صنعت8,

رئیس اتاق اصناف مشهد با اشاره به تدوین طرح ویژه ساماندهی اصناف منطقه ثامن بیان داشت: در این طرح خصوصیات فرد صنفی، آرایش واحد صنفی و سایر مسائل مربوط به حریم نور گنجانده شده تا بتوانیم با مدیریت اصناف منطقه ثامن شهری در خورشأن وجود مبارک امام رضا(ع) داشته باشیم.

,

بنانژاد ضمن اینکه از تمام دستگاه‌های مرتبط به ویژه شهرداری خواست تا در اجرای طرح مذکور اصناف را یاری رسانند، ادامه داد: کمبود مساجد و فضاهای اقامه نماز در حریم نور از جمله مشکلات مهم حریم نوردر تعمیم فرهنگ نماز اول وقت است و بسیاری از متصدیان واحدهای صنفی در محل واحد صنفی خود اقدام به اقامه نماز می‌کنند و ما آنها را تشویق کردیم تا در زمان اقامه نماز مغازه خود را تعطیل نمایند.

,

وی اذعان داشت: در زمینه برگزاری نماز اول وقت بنرهایی با همکاری شهرداری ثامن با موضوع "واحد صنفی دقایقی برای نماز اول وقت تعطیل است" چاپ و توزیع شد .

,

رئیس اتاق اصناف مشهد ادامه داد: همچنین طرح دیگری را نیز آماده کرده‌ایم که در دست اقدام است و به زودی چاپ و توزیع می شود که حتما مغازه‌ها در هنگام برپایی نماز تعطیل باشند.

,

وی، تصریح کرد: طرح ارتقاء سطح فرهنگی اصناف با همکاری کمیسیون‌های فرهنگی و آموزش اتاق اصناف مشهد در دست اقدام است، در این طرح اصناف به عنوان مبلغین اصلی قرار می‌گیرند زیرا ایجاد و گسترش اخلاق مداری از سوی متصدیان واحدهای صنفی برش و برد بیشتری را خواهد داشت.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه