logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  2. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  3. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  4. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  5. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  6. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  7. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  8. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  9. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  10. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  11. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  12. گسست میان ادعا و واقعیت
  13. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  14. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  15. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  16. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  17. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  18. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  19. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  20. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد

نماینده مردم شهرستان سنقروکلیایی؛

مسئولین مسائل دسته دهم کشور را اولویت قرار ندهند/ مشکل مردم بیکاری و گرانی است

مسئولین مسائل دسته دهم کشور را اولویت قرار ندهند/ مشکل مردم بیکاری و گرانی است
نماینده مردم شهرستان سنقروکلیایی با بیان اینکه مشکل مردم بیکاری و گرانی است گفت: مسئولین مسائل دسته دهم کشور را اولویت قرار ندهند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا حجت الاسلام سید جواد حسینی کیا در گفتگو با خبرنگار سهیل سنقر در خصوص حادثه تصادف قطار در سمنان که رخ داد ضمن عرض تسلیت به هموطنان و خانواده های داغدار اظهار داشت: بایستی با سرعت و فوریت به مجروحان حادثه رسیدگی کرد و از سویی در واقع کمیته ای تشکیل شود و موضوع را به جد پیگیری و بررسی کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سهیل سنقر,

 

,

نماینده مردم سنقروکلیایی با تاکید بر موضوع بررسی حادثه بیان داشت: در این حادثه اگر بحث عمدی یا کوتاهی در امر است با خاطیان و کوتاهی های که منجر به این حادثه گردیده باید برخورد جدی صورت بگیرد که چنین حوادث ناگواری دیگر تکرار نشود.

,

 

,

حجت الاسلام حسینی کیا ابراز داشت: قضایای این حادثه باید با جدیت و فوریت در دستور کار دولت ،مجلس و حتی قوه قضائیه قرار بگیرد که مردم اعتماد و اطمینان خاطری که به نسبت به نظام دارند خدای ناکرده از بین نرود.

,

 

,

وی در بخشی دیگر از سخنان خود با اشاره به لغو سخنرانی علی مطهری بیان داشت: در شرایط فعلی آن چه که برای همه ما مهم است مسئله اشتغال،بیکاری و مسئله تورم و بیکاری است نه اینکه کسی بخواد جایی سخنرانی کند و آن سخنرانی بهم بخورد یا نخورد و دولت به مسائل حواشی آن بپردازد این مسائل جزو مسائل دسته دهم کشور هم نیستند اینکه مسائل دست دهم کشور را مسئله اول کشور کنیم به نوعی در واقع راه اشتباه رفتن است.

,

 

,

حجت الاسلام حسینی کیا در پایان تاکید داشت: دولت اهتمام اولیه خود را به مسئله اشتغال و بیکاری قرار دهد.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه