اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

حجت الاسلام و المسلمین رهدار در طبس:

اگر میخواستیم از آمریکا به نام قدرت بزرگ یاد کنیم تمرین نمیکردیم که همپای بزرگان‌مان بگوییم مرگ بر آمریکا

اگر میخواستیم از آمریکا به نام قدرت بزرگ یاد کنیم تمرین نمیکردیم که همپای بزرگان‌مان بگوییم مرگ بر آمریکا
حجت‌الاسلام دکتر احمد رهدار رئیس مؤسسه مطالعات و تحقیقات اسلامی «فتوح اندیشه» در مراسم بزرگداشت ارتحال امام خمینی(ره) در طبس گفت: ۲۵ سال است که عزیز ما از دنیا رفته است و هنوز که هنوز است من دلم می‌سوزد که وقتی میخواهیم انقلاب را معرفی کنیم میگوییم خیابان‌ها را درست کرده‌ایم و بیمارستان ساخته‌ایم ،اما امام فرمودند ما برای اسلام جنگیدیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا  به گزارش خبرنگار خاورستان، حجت‌الاسلام دکتر احمد رهدار در مراسم بزرگداشت ارتحال امام خمینی(ره) در طبس گفت: نام امام در اقصی‌نقاط جهان امیدبخش مستضعفین است و لرزه بر اندام مستکبرین می‌اندازد، امام جامع میراث فرهنگی ماست.
حجت‌الاسلام دکتر احمد رهدار رئیس مؤسسه مطالعات و تحقیقات اسلامی «فتوح اندیشه» در مراسم بزرگداشت ارتحال امام خمینی(ره) در طبس گفت: ۲۵ سال است که عزیز ما از دنیا رفته است و هنوز که هنوز است من دلم می‌سوزد که وقتی میخواهیم انقلاب را معرفی کنیم میگوییم خیابان‌ها را درست کرده‌ایم و بیمارستان ساخته‌ایم ،اما امام فرمودند ما برای اسلام جنگیدیم.
وی افزود: متاسفیم که فقط به خاطر شکم‌هایمان راه امام و مکتب امام را تغییر می‌دهیم ، امام پیام‌آور دین و عزتی بود که زیر چکمه های ظلم و استبداد له شده بودند و فراموش کرده بودند می‌توانند فریاد بزنند.
حجت‌الاسلام دکتر احمد رهدار گفت: امام به ما یاد داد که آمریکا نگوییم و  مرگ بر آمریکا و شیطان بزرگ بگوییم. به ما یاد داد که نگوییم قدرت‌های بزرگ ، بگوییم مستکبرین عالم.
وی بیان کرد: اگر ما میخواستیم از آمریکا به نام قدرت بزرگ یاد کنیم تمرین نمیکردیم که همپای بزرگان‌مان بگوییم مرگ بر آمریکا، این جفای به امام است.
وی خاطرنشان کرد: امام سازش نکرد بلکه کاری کرد که قهرمانان دنیای معاصر با افتخار آمدند و بر دستانش بوسه زدند، اگر نان خشکی را با عزت بخوریم بهتر از این است که غذای چربی را با ذلت بخوریم.
وی افزود: بهای عزت‌مان را راحت از دست ندهیم، کاری نکنیم که فردای قیامت شرمنده امام و شهدا شویم. آنها جانشان را دادند و رفتند حالا به خاطر نان عزت‌مان را نفروشیم هنوز از ما جان نخواسته‌اند این وعده الهی است که ملتی که مقاومت کند را پشتیبانی می‌کند.
رئیس مؤسسه مطالعات و تحقیقات اسلامی «فتوح اندیشه» گفت: نام امام در اقصی‌نقاط جهان امیدبخش مستضعفین است و بر اندام مستکبرین لرزه می‌اندازد، امام جامع میراث فرهنگی ماست. امام تسلیم حضرت حق شده و این وعده خداست که هر کس پیش من خم شود همه عالم پیش او سر خم میکنند و خاضع و خاشع می‌شوند.
وی گفت: برخی فکر می‌کنند عزتی که امام به دست آورده عزت قراردادی است و عزت رای مردم است این نیست بلکه امام عزتش را از شب زنده داری‌هایش و از سجاده‌اش به دست آورده است و امام خاموش شدنی نیست.
گفتنی است در این مراسم جمعی از مسئولین شهرستان و خدام حرم امام‌زاده حسین بن موسی الکاظم(ع) نیز حضور داشتند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, خبرنگار خاورستان, خبرنگار خاورستان,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه