اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری:

ظلم حقوق های نجومی به ملت نبایدفراموش شود /فساد اقتصادى سوء استفاده از اصول انقلاب است

ظلم حقوق های نجومی به ملت نبایدفراموش شود /فساد اقتصادى سوء استفاده از اصول انقلاب است
آیت‌الله کعبی اظهار کرد: عدم برخورد قاطع با دریافت کنندگان حقوق های نجومی باعث شکاف طبقاتی و افزایش مشکلات بین فقرا و اغنیا را ایجاد می کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛آیت الله عباس کعبی نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان در گفتگو با اهوازنوین درخصوص فساد مالی در سطوح مختلف دولت ها اظهار کرد: اصل عدالت اجتماعى، اجراى عدالت و در نظر گرفتن حق‌ اقشار مختلف مردم و پرکردن فاصله‌ى طبقاتى است که یکى از اصول اصلى نظام اسلامى محسوب می شود بنابراین فساد اقتصادى و سوءاستفاده از امکاناتى که قدرت در اختیار افراد مى‌گذارد سوء استفاده از اصول انقلاب است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اهوازنوین ,

وی با اشاره به دستور مقام رهبری در موضوع حقوق های نجومی تصریح کرد: حقوق های نجومی عملی ظالمانه در حق مردم بود باید اموال بیت المال به طور قانونی پس داده شود همچنین افرادی که از منصب خود سوء استفاده کرده اند عزل و افراد متخلف طبق قانون محاکمه شوند.

,

نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه موضوع حقوق های ظالمانه نجومی نباید به فراموشی سپرده شود تصریح کرد: عدم برخورد قاطع با دریافت کنندگان حقوق های نجومی باعث شکاف طبقاتی و افزایش مشکلات بین فقرا و اغنیا را ایجاد می کند و در انتها باعث سیستمی شدن زندگی اشرافی عده ای با دور زدن قانون می شود که این مسئله ضربه ای بزرگ به نظام جمهوری اسلامی وارد می کند لذا تمام مسئولین وظیفه دارند با افساد مالی برخورد کنند و در امر مبارزه با فساد تبعیض قائل نشوند.

,

آیت الله کعبی گفت: یکی از راه های مبارزه با اختلاس های مالی در دولت ها تقویت دستگاهها به سیستم های نظارتی براساس سیستم شفافیت و پاسخگویی باشد و افراد با انگیزه خدمت انتخاب شوند نه با نیت سوء استفاده از بیت المال،لذا باید با پشتوانه و حمایت مردم با فساد مالی برخورد شود تا به عنوان یک مسئله ضد ارزش به این مسئله نگاه شود.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه