اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مدیر کل اوقاف و امور خیریه لرستان:

وقف ها باید متناسب با نیازهای کنونی جامعه باشد/ وجود قدیمی ترین موقوفه کشور در لرستان

وقف ها باید متناسب با نیازهای کنونی جامعه باشد/ وجود قدیمی ترین موقوفه کشور در لرستان
مدیر کل اوقاف و امور خیریه لرستان گفت: وقف های جدید باید متناسب با نیازهای کنونی جامعه باشد و برای ترویج فرهنگ وقف روحانیت نقش مهمی دارند و قدیمی ترین موقوفه کشور در لرستان با قدمت بیش از یکهزار سال وجود دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ و به نقل از بازتاب بروجرد حجت الاسلام "مرتضی خاکباز" مدیر کل اوقاف و امور خیریه لرستان در همایش وقف و روحانیت که در دانشگاه آزاد بروجرد برگزار شد گفت: با توجه به ارتباط موقوفات با قوانین شرعی، از سال 88 برنامه ای مبنی بر ورود روحانیون به وقف ایجاد شد و حدود یکهزار روحانی وارد امور وقف شدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بازتاب بروجرد , بازتاب بروجرد, حجت الاسلام "مرتضی خاکباز" مدیر کل اوقاف و امور خیریه لرستان در همایش وقف و روحانیت که در دانشگاه آزاد بروجرد برگزار شد گفت: با توجه به ارتباط موقوفات با قوانین شرعی، از سال 88 برنامه ای مبنی بر ورود روحانیون به وقف ایجاد شد و حدود یکهزار روحانی وارد امور وقف شدند.,


وی اضافه کرد: اولویت اداره اوقاف بر دو محور امامزادگان و موقوفات است و امامزادگان شاخصی در استان لرستان وجود دارد و همچنین بزرگترین موقوفات مربوط به این استان است.

,
,


به گفته وی بیش از 800 موقوفه در استان لرستان ثبت شده که قدیمی ترین موقوفه کشور با قدمت یکهزار سال در این استان وجود دارد و نشان از توجه به موضوع وقف دارد که در وقف های ثبت شده باید طبق دستور واقف عمل شود.

,
,


حجت الاسلام خاکباز بیان کرد: از سال 89 تا کنون مبالغ موجود در امامزاده ها جابجا نشده و طبق مدیریت هزینه شده اند و امروز بسیاری از نیازهای موجود در استان موقوفه ندارند که باید به این مورد توجه ویژه ای شود به طوری که اداره اوقاف لرستان حتی یک مورد وقف در راستای ترویج فرهنگ قرآن ندارد اما در زمینه های دیگر مانند کمک به بیماران و بحث درمان موقوفات خوبی ثبت شده که نیاز ایت در این راستا وقف هایی صورت گیرد.

,
,


به گفته وی یکی از نیازهای امروز در راستای ایجاد وقف برای حوزه علمیه است و سالانه از سوی اداره اوقاف بیش از یکهزار مبلغ در ایام مختلف به شهرها اعزام می شود.

,
,


مدیر کل اوقاف و امور خیریه لرستان گفت: با توجه به این که امامزاده ها باید به قطب فرهنگی تبدیل شوند، تحقق این مهم نیازمند همکاری و همکاهنگی است و برای پیشبرد اهداف و برنامه ها روحانیت می توانند کمک بسیاری داشته باشند و نقش مهمی در این راستا ایفا کنند.

,
,


وی بیان کرد: برای ترویج فرهنگ وقف و مبارزه با فقر و جهل نیاز است که حوزه ها کمک کنند و در این راستا اجرای برنامه های فرهنگی نیازمند هزینه است.

,
,


حجت الاسلام خاکباز افزود: همه درآمد امامزادگان در راستای اجرای برنامه های فرهنگی، عمرانی و مدیریت هزینه می شود.

,
,


انتهای پیام/

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه