اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

امام جمعه اهل سنت شهرستان میرجاوه:

وقف، فرهنگ خدمت به مردم و نوعدوستی را در جامعه ترویج می کند/بیمارستان میرجاوه در ایام دهه مبارک فجر به بهره برداری می رسد

وقف، فرهنگ خدمت به مردم و نوعدوستی را در جامعه ترویج می کند/بیمارستان میرجاوه در ایام دهه مبارک فجر به بهره برداری می رسد
امام جمعه اهل سنت شهرستان میرجاوه گفت: وقف برای انسان برکت اجتماعی به همراه دارد به این دلیل که شخص با این عمل خدمت به مردم و نوعدوستی را در جامعه ترویج می کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری لادیز، مولوی عبدالرحیم ریگیان پور در خطبه های نماز جمعه این هفته، اظهار کرد: پیامبر گرامی اسلام و صحابه ایشان برای اعتلای اسلام، سختی ها و مصائب فراوانی را تحمل کردند و ایمان و عمل صالح، انان را به درجه ای رسانده که بود در راه رضای خداوند و گسترش اسلام هر سختی رابه جان می خریدند، بنابراین وظیفه ماست که از اسلام ناب محمدی دفاع کنیم و اجازه ندهیم دشمنان اسلام و ترورست های تکفیری چهره اسلام را مخدوش کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, لادیز،,

وی با اشاره به لزوم ترویج فرهنگ وقف در جامعه افزود: انسان با وقف نه تنها روح  و جان خویش را تطهیر می سازد بلکه با وقف بخشی از اموال خویش، خیر دنیا و آخرت را برای خویش به ارمغان خواهد آورد وقف برای انسان برکت اجتماعی به همراه دارد به این دلیل که شخص با این عمل خدمت به مردم و نوعدوستی را در جامعه ترویج می کند.

,

وی خاطرنشان کرد:رهبر معظم همواره بر مسئله ترویج وقف در جامعه تاکید دارند، وقف فضیلت و پاداش فراوانی دارد که به لطف نظام مقدس جمهوری اسلامی فرهنگ وقف در حال ترویج است.

,

وی ضمن قدردانی از شورای تامین شهرستان و سپاه پاسداران، تاکید کرد: امنیت مقوله مهم و حیاتی برای هر جامعه است که امروز به برکت نظام جمهوری اسلامی ایران، نیروهای نظامی و انتظامی و مردم مرزدار از امنیت خوبی در شهرستان بهره مند هستیم و مردم نقش مهمی در ایجاد این امنیت و همکاری با نیروهای نظامی و انتظامی دارند.

,

وی تصریح کرد: بیمارستان میرجاوه در ایام دهه مبارک فجر به بهره برداری خواهد رسید و انتظار می رود تا در این بیمارستان از جوانان شهرستان میرجاوه استفاده شود و نیروهای بومی در این بیمارستان بکار گیری شوند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه