اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

وزیر سابق اطلاعات در قم:

83 مصوبه کنگره آمریکا برای اعمال تحریم‌های جدید علیه ایران در طول یک سال گذشته/ برخی مانند اوباما می‌گویند تحریم‌ها کشور را به زانو درآورده ؛ فقط 30 درصد مشکلات اقتصادی به تحریم‌ها ارتباط دارد

83 مصوبه کنگره آمریکا برای اعمال تحریم‌های جدید علیه ایران در طول یک سال گذشته/ برخی مانند اوباما می‌گویند تحریم‌ها کشور را به زانو درآورده ؛ فقط 30 درصد مشکلات اقتصادی به تحریم‌ها ارتباط دارد
وزیر سابق اطلاعات با بیان اینکه مدید قانون داماتو بی شک نقض صریح برجام به شمار می رود، تصریح کرد: جای بسی تاسف است که امروز مشاهده می کنیم برخی انقلابی های گذشته در دامان آمریکا قرار گرفته اند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از قم فردا،حجت‌الاسلام حیدر مصلحی، شامگاه یکشنبه طی سخنانی در مراسم یادواره شهدای مسجد شهید سید مصطفی خمینی قم اظهار داشت: مسئله ظهور با شهادت و نهضت امام حسین(ع) گره خورده است، امروز اباعبدالله(ع) مدیریت می کنند و جمعیت را به سمت کربلا می برند تا زمینه ظهور را فراهم کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قم فردا, قم فردا,

وی با اشاره به هشدار رهبر معظم انقلاب مبنی بر تلاش عده ای برای تحریف امام خمینی(ره) گفت: کسانی به دنبال این هستند که امام، منویات و مسیر ایشان را تحریف کنند و به صورت سنگین بر این مسأله سرمایه گذاری کرده اند.

,

رئیس سازمان نشر آثار و ارزش‌های مشارکت روحانیت در دفاع مقدس با بیان اینکه شهدا امور متنوع نظام اسلامی را در عرصه‌های مختلف را مدیریت می‌کنند، تصریح کرد: در دوره اصلاحات نگرانی‌های بسیاری وجود داشت اما شهدا عنایت ویژه‌ای به مردم و نظام داشتند و از دستاوردهای خود حراست کردند؛ در شرایط کنونی باید نام و نشان افرادی که مخالف مسیر انقلاب هستند برای همگان نمایان شود.

,

وزیر سابق اطلاعات با بیان اینکه دشمن در عرصه‌های مختلف به زانو درآمده است، اظهار داشت: مسؤولان باید از این فرصت استفاده کرده و نظام اسلامی را به سمت اهداف مورد نظر حرکت دهند.

,

وی با بیان این که غربال الهی باید انقلاب را غربال کند، بیان کرد: این غربال الهی از قبل بوده و همچنان باید انقلاب را غربال کند تا در این مسیر دست بسیاری بدون تعارف رو شود، رهبر معظم انقلاب فرمودند که عده ای در زمان انقلاب از احساسات قوی انقلابی برخوردار بودند اما امروز در دامان آمریکا هستند.

مصلحی گفت: تمدید قانون داماتو  نقض برجام است ، دشمن از اقتدار نظام اسلامی در منطقه وحشت‌زده است چراکه به خوبی می‌داند موشک‌های ایران به رژیم صهیونیستی می‌رسد هر چند تحریم‌های کنونی با تحریم‌های دفاع مقدس قابل مقایسه نیست و آن دوران که تسلیحات پیشرفته در اختیار نداشته با قدرت ایمان مردم توانستیم مقابل دشمن ایستادگی کنیم.

,
,
,

وزیر سابق اطلاعات با بیان اینکه متن برجام احساس ذلت و سرافکندی  به دنبال دارد، اظهار داشت: در یک سال اخیر بر اساس بررسی‌های انجام شده 83 مصوبه توسط کنگره آمریکا برای اعلام تحریم‌های جدید علیه ایران به تصویب رسیده  به همین علت افرادی که چشم خود را به بیگانه‌ها بسته‌اند باید ولایت مداری خود را به اثبات رسانده و وظایف اصلی خود را دنبال کنند.

,

مصلحی با اشاره به تحریم های دشمن گفت: برخی همانند اوباما می‌گویند تحریم‌ها کشور را به زانو درآورده است درحالی که فقط 30 درصد مشکلات اقتصادی به تحریم‌ها ارتباط دارد و اکنون بر اساس گفته‌های مسئولان غربی، ایران منافع استکبار جهانی را به خطر انداخته است.

,

وی در خاتمه با اشاره به موضع گیری برخی افراد در مقابل مقام معظم رهبری بیان داشت: عبرت‌آموزی از رخدادهای تاریخی باید مورد توجه اقشار مختلف جامعه اسلامی قرار گیرد،برخی افرادی که ادعا می‌کنند با رهبری بوده‌اند  مقابل فرمایشات ایشان ایستادگی می کنند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه