اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

سروری دبیرکل جدید جمعیت رهپویان:

دیپلمات های ما با سفر به دیگر کشورها بدعهدی آمریکا را تبیین کنند/اقدامات متقابل ایران در برابر نقض برجام نیازمند بسترسازی حقوقی و سیاسی است

دیپلمات های ما با سفر به دیگر کشورها بدعهدی آمریکا را تبیین کنند/اقدامات متقابل ایران در برابر نقض برجام نیازمند بسترسازی حقوقی و سیاسی است
پرویز سروری، دبیرکل جدید جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی گفت: الان دیپلماتهای ما در وزارت خارجه نباید خواب و خوراک داشته باشند و باید روز و شب به کشورهای مختلف بروند و بدعهدی آمریکا را به صورت علمی و با مبانی حقوق بین الملل تبیین کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی، پرویز سروری دبیرکل جدید جمعیت رهپویان در پایان نشست شورای مرکزی این جمعیت گفت: در حال حاضر خوشبختانه اجماعی در داخل علیه نقض برجام توسط آمریکا شکل گرفته که از منتقدان برجام تا خالقان برجام را شامل می شود و به همین دلیل همه نگاهها متوجه اقدام متقابل و قاطع ایران علیه خباثتهای آمریکاست که مطالبه درستی هم هست اما باید توجه کرد این اقدامات نیازمند بسترسازی حقوقی، سیاسی و بین المللی است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


این عضو شورای شهر تهران اضافه کرد: الان دیپلماتهای ما در وزارت خارجه نباید خواب و خوراک داشته باشند و باید روز و شب به کشورهای مختلف بروند و بدعهدی آمریکا را به صورت علمی و با مبانی حقوق بین الملل تبیین کنند.
سروری افزود: این دیپلماسی فعال خصوصا در کشورهای اروپایی و به ویژه در ارتباط با اعضای دیگر 5+1 ضرورت بیشتری دارد؛ چراکه بیم آن می رود اگر اقدامی بدون زمینه سازی مناسب بین المللی انجام شود، به حربه ای در دست آمریکایی های فریبکار تبدیل و علیه ایران اقدام جدیدی توسط آمریکا آغاز شود.

,
,
,


وی ادامه داد: در خصوص اقدامات دیپلماتیک باید با اجماع داخلی همه ظرفیتها حتی در مجلس شورای اسلامی فعال شود و کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی هم می تواند با مجالس کشورهای دیگر خصوصا کشورهای عدم تعهد و سازمان همکاری های اسلامی وارد مذاکره شود و به تبیین چرایی ناقض برجام بودن آمریکایی ها بپردازند.

,
,


سروری در پایان اضافه کرد: در این خصوص باید متوجه، قدردان و تابع رهبر انقلاب باشیم که هم 19 سال قبل تاثیر مذاکره برای لغو تحریم داماتو را رد کردند و هم بهمن 93 تصریح و پیش بینی کرده بودند که «اگر حتّی در مسئله‌ی هسته‌ای هم همان‌جور که آنها دیکته میکنند ما پیش برویم و قبول کنیم دیکته‌ی آنها را، باز هم حرکت مخرّب آنها و تحریمهای آنها برداشته نخواهد شد» و این مساله نشان می دهد که رهبری در خشت خام چیزی می بیند که برخی مسوولان در آینه هم قادر به فهم آن نبوده اند.

,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه