اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

امام جمعه شهریار در همایش بازاریان و اصناف:

بازاریان و کسبه بهترین آمران به معروف هستند /کاسب مومن باید همزمان با کسبش به دنبال علم دینی برود/برخی مشاغل در جامعه شرعأ و عرفأ جایز نیست

بازاریان و کسبه بهترین آمران به معروف هستند /کاسب مومن باید همزمان با کسبش به دنبال علم دینی برود/برخی مشاغل در جامعه شرعأ و عرفأ جایز نیست
امام جمعه شهریار گفت: طبق روایات ائمه اطهار یک کاسب خوب دو ویژگی اصلی را باید داشته باشد: 1-طالب علم 2-طالب کسب(دنبال کاسبی رفتن). این دو ویژگی بسیار مهم و اساسی است. کاسب مومن باید بکوشد همزمان با کسبش به دنبال علم هم برود. او می تواند علم کاسبی، علم مردمداری، علم دین و غیره را فرا گیرد تا بتواند یک کاسبی مناسب و رزقی حلال داشته باشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از  پایگاه اطلاع رسانی راه مبین، حجت الاسلام و المسلمین موسی سالمی امام جمعه شهریار در همایش بازاریان و اصناف این شهرستان که در مصلی امام خمینی(ره) شهریار برگزار شد، ضمن تاکید بر لزوم اجرای صحیح فریضه امر به معروف و نهی از منکر در بین کسبه و بازاریان گفت: برخی افراد می گویند شهریار از نظر موضوع امر به معروف و نهی از منکر وضعیت مناسبی دارد و وضعیت اخلاقی و مذهبی در این شهرستان مشکل آن چنانی ندارد اما باید عرض کنم وضعیت زمانی مناسب است که امام زمان(عج) از آن راضی باشند. پس باید بکوشیم کاری کنیم که امام زمان و ائمه اطهار از حکومت ما راضی باشند.  بازاریان و کسبه محترم در این امر نقش بسیار مهمی ایفا می کنند چرا که ما بازاریان عزیز را آمران به معروف و ناهیان از منکر می دانیم پس کسبه و بازاریان باید بکوشند رضایت امام زمان(عج) را جلب کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه اطلاع رسانی راه مبین, پایگاه اطلاع رسانی راه مبین, پایگاه اطلاع رسانی راه مبین,

امام جمعه شهریار

, امام جمعه شهریار, امام جمعه شهریار,

امام جمعه شهریار افزود: برای درک جایگاه و منزلت بازاریان و کسبه همین نکته بس که جامعه ما به وجود این عزیزان افتخار می کند. در زمان دفاع مقدس بازاریان کمک هایی به رزمندگان کردند که این کمک ها هیچ گاه فراموش نمی شود، این شرایط در زمان کنونی نیز باید حکم فرما شود.عده ای در جامعه سعی دارند جایگاه شغلی شما را فقط با سود و منفعت کسب شما بسنجند که این امر پسندیده ای نیست.

,

 

,

امام جمعه شهریار

, امام جمعه شهریار, امام جمعه شهریار,

 

,

حجت الاسلام و المسلمین سالمی با بیان ویژگی هایی که یک کاسب خوب از منظر ائمه اطهار باید داشته باشد اظهار داشت: طبق روایات ائمه اطهار یک کاسب خوب دو ویژگی اصلی را باید داشته باشد: ۱-طالب علم ۲-طالب کسب(دنبال کاسبی رفتن). این دو ویژگی بسیار مهم و اساسی است.  کاسب مومن باید بکوشد همزمان با کسبش به دنبال علم هم برود. او می تواند علم کاسبی، علم مردمداری، علم دین و غیره را فرا گیرد تا بتواند یک کاسبی مناسب و رزقی حلال داشته باشد.

,

وی گفت: در گذشته کسبه قبل از آن که درب مغازه خود را باز کنند و مشغول کسب و کار شوند، چند ساعتی را در محضر علما به آموختن علم کاسبی و تجارت حلال می پرداختند. بنده هم تصمیم گرفتم این کلاس ها و منبر ها را مجددأ در شهرستان شهریار برگزار کنم تا علاوه بر کسبه عزیز مردم نیز بتوانند احکام اسلامی و سبک کسب و کار حلال را بیاموزند. در شرایط کنونی که بازارهای ما بازارهای سالمی نیست و دروغ و حرام در آن ها رو به افزایش است برگزاری چنین کلاس های بسیار تاثیر گذار خواهد بود.

,

امام جمعه شهریار

, امام جمعه شهریار , امام جمعه شهریار ,

سالمی در پایان با انتقاد از برخی مشاغل موجود در جامعه افزود: برخی مشاغل در جامعه وجود دارد که شرعأ و عرفأ جایز نیست و کسانی که در این حرفه ها مشغول به فعالیت هستند باید دقت کافی داشته باشند. دین اسلام  فعالیت در برخی از این شغل ها را حلال ندانسته است پس کسبه محترم دقت داشته باشند بر خلاف دستورات خداوند متعال عمل نکنند.

,

همایش اصناف

, همایش اصناف , همایش اصناف ,

همایش اصناف

, همایش اصناف , همایش اصناف ,

همایش اصناف

, همایش اصناف , همایش اصناف ,

همایش اصناف

, همایش اصناف , همایش اصناف ,

همایش اصناف

, همایش اصناف , همایش اصناف ]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه