logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

استاندار سیستان و بلوچستان؛

اقتصاد مقاومتی نسخه ای شفا بخش برای کشور/دانشگاه محل کشف، ایده پردازی و خلق است

اقتصاد مقاومتی نسخه ای شفا بخش برای کشور/دانشگاه محل کشف، ایده پردازی و خلق است
استاندار سیستان و بلوچستان عنوان کرد: اقتصاد مقاومتی نسخه ای شفا بخش برای کشور به شمار می رود به طوری که با اتکا به آن می توان از چسبندگی به اقتصاد نفت محور رهایی یافت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از اوشیدا؛ علی اوسط هاشمی در همایش علوم گوهر از دانایی تا دارایی که در دانشگاه زابل برگزار شد اظهار داشت: رسالت و وظیفه ی خطیر ما در پاسداشت از جانفشانی شهدا، آزادگی، آرمان خواهی و عدالت خواهی است که این میراث گرانقدر باید به خوبی پاس داشته و نهادینه شود.

 وی با بیان اینکه، دانایی با خود دارایی و رفاه را به همراه دارد افزود: دانشگاه محل کشف، ایده پردازی و خلق است بنابراین باید این فرصت مهم را قدر دانست.

استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: اقتصاد مقاومتی یک ضرورت ارزشمند در کشور به شمار می رود چرا که از طریق آن می توان بر عظمت ایران اسلامی افزود و از وابستگی به بیگانگان بیش از پیش رها شد.

وی تاکید کرد: استکبار به هیچ عنوان نمی تواند ملتی را که با اراده ی استوار بر گام های خود استوار است تحمل کند بنابراین با توجه به پیشینه ارزشمند ایران اسلامی باید با تکیه بر داشته های خود در برابر آنان ایستاد.

هاشمی ابراز داشت: اقتصاد مقاومتی بر دانش بنیانی، مردم محوری و صادرات محوری تکیه دارد بنابراین تنها با سخن گفتن نمی توان به آن دست یافت بلکه تک تک مردم ایران باید بر فرهنگ و دانش خود افزوده و با اتکا بر تولید داخل خود را از نیاز به بیگانگان برهانند.

استاندار سیستان و بلوچستان با عنوان اینکه، تولید سنگ های قیمتی به خوبی در راستای اقتصاد مقاومتی قرار دارد ابراز داشت: سیستان با دارا بودن ظرفیت های ارزشمند می تواند به عنوان قطب تولیدات سنگ های زینتی، قیمتی و نیمه قیمتی مبدل شود.

 وی با بیان اینکه، تعامل ایران با جهان باید الگویی در داخل برای ظرفیت سازی و پذیرش همدیگر باشد خاطرنشان کرد: صنایع دستی بر خلاف سایر صنایع کاملا با انسان در آمیخته است به طوری که هر ذره آن به عنوان یک فرهنگ و اندیشه ارزشمند با فرد سخن می گوید.

استاندار سیستان و بلوچستان ابراز داشت: ایران زمین با داشتن آثار ارزشمند که برخواسته از فرهنگ و تمدن است مهد هنر در جهان به شمار می رود.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اوشیدا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه