logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

نماینده مردم پیرانشهر و سردشت خبر داد؛

پیش بینی اعتبار برای توسعه طرح های عمرانی پیرانشهر و سردشت

پیش بینی اعتبار برای توسعه طرح های عمرانی پیرانشهر و سردشت
نماینده مردم پیرانشهر سردشت از لوایح ردیف بودجه اعتبارات سال 96 برای شهرستان پیرانشهر و سردشت در 14 آذر تقدیم مجلس کرد، خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کرد پیام، رسول خضری از لوایح ردیف بودجه  اعتبارات سال 96  برای شهرستان پیرانشهر و سردشت در 14 آذر تقدیم مجلس کرد، خبر داد و گفت: قبل از هرچیز از همین رسانه  عرض تسلیت دارم به کلیه جانباختگان جاده های استان آذربایجان غربی و علی الخصوص خانواده های داغدار شهرستان های مرزی پیرانشهر و سردشت و آرزوی صبوری برای بازماندگان آنها.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کرد پیام,

نماینده مردم پیرانشهر و سردشت افزود: درلایحه بودجه سال ٩٦ ردیف جدید و تازه ای برای بهسازی و تعریض و توسعه و استاندارد سازی جاده اصلی تمرچین - پیرانشهر - جلدیان - به نقده بطول ٥٤ کیلومتر و با ردیف اعتبار طرح های عمرانی سرمایه ای ملی مبلغ ده میلیاردتومان علاوه بر اعتبارات سال جاری و سی میلیاردتومان بعد از ان جمعا کل پروژه چهل میلیاردتومان تعیین و برای تصویب نهایی در روز یکشنبه ١٤ اذر  تقدیم مجلس شد که امیدواریم به تصویب برسد تا بیشتر از این مردم عزیز ما داغدار نشوند.

,

وی برای ساخت بیمارستان جدید پیرانشهر اظهار کرد: علاوه برردیف اعتبار طرح های عمرانی سرمایه ای ملی و افزایش تخت آن از 64 به 85 تختی جدا از اعتبارات سالجاری مبلغ  شش میلیاردتومانی برای تصویب نهایی در روز یکشنبه ١٤ اذر  تقدیم مجلس شده است.

,

نماینده مردم پیرانشهر سردشت افزود:  با ردیف ١٣٠٣٠١٦٢٠٧برای بهسازی و تعریض و توسعه و استاندارد سازی جاده اصلی سردشت - ربط -مهاباد  بطول ١٠٨کیلومتر و باردیف اعتبار طرح های عمرانی سرمایه ای ملی مبلغ ده میلیارد تومان علاوه بر اعتبارات از سال ٩٥ تا ١٣٩٩از آن جمعا کل پروژه یکصد و یک میلیارد تومان برای اتمام آن تا سال ١٣٩٩تعیین و برای تصویب نهایی تقدیم مجلس شد.

,

انتهای پیام /
 

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه