logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  2. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  3. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  4. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  5. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  6. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  7. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  8. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  9. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  10. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  11. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  12. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  13. گسست میان ادعا و واقعیت
  14. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  15. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  16. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  17. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  18. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  19. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  20. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است

با حضور سردار محسن حسن‌خانی و پور محمدی؛

تفاهم‌نامه همکاری، فرمانده‌ انتظامی با دانشگاه تبریز امضا شد

تفاهم‌نامه همکاری، فرمانده‌ انتظامی با دانشگاه تبریز امضا شد
با حضور سردار محسن حسن خانی فرمانده استان و پور محمدی رئیس دانشگاه تبریز تفاهم نامه همکاری فرماندهی انتظامی استان و دانشگاه تبریز در محل پلیس فتای استان به امضا طرفین رسید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آناج، در نشست پلیس فتای فرماندهی انتظامی استان آذربایجان شرقی برگزار شد، سردار محسن حسن خانی فرماندهی انتظامی استان آذربایجان شرقی و پور محمدی رئیس دانشگاه تبریز یادداشت تفاهم همکاری را با هدف افزایش سطح تعامل و مشارکت نیروی انتظامی و دانشگاه تبریز، گسترش و تقویت فعالیت های علمی و فرهنگی، همکاری در زمینه فعالیت های آموزشی و پژوهشی مشترک، ایجاد همکاری و آمادگی بیشتر در اجرای طرح های مشترک به ویژه طرح های پیشگیری از آسیب های اجتماعی با رویکرد فعالیت های فرهنگی و آموزشی در فضای مجازی، جهت دهی پایان نامه های کارشناسی ارشد و دکتری در حوزه فضای مجازی و انجام بازدیدهای علمی و برگزاری نشست های علمی به امضاء و توافق طرفین رسید. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آناج,

در این مراسم طرفین علاوه بر بحث و گفتگو پیرامون استفاده از ظرفیت ها و تجارب همدیگر در حوزه فرهنگ سازی در حوزه نظم و انضباط و امنیت اجتماعی، راه های چگونگی ادامه همکاری و توسعه تعاملات فیمابین و انعکاس مطلوب برنامه های فرهنگی و آموزشی را بررسی نمودند.

,

در این مراسم طرفین علاوه بر بحث و گفتگو پیرامون استفاده از ظرفیت ها و تجارب همدیگر در حوزه فرهنگ سازی در حوزه نظم و انضباط و امنیت اجتماعی، راه های چگونگی ادامه همکاری و توسعه تعاملات فیمابین و انعکاس مطلوب برنامه های فرهنگی و آموزشی را بررسی نمودند.

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه