اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

داوود گودرزی در دانشگاه آزاد گلپایگان:

دانشجو نباید استقلال خود را از دست بدهد/جوان انقلابی باید باز خوانی گفتمان انقلاب اسلامی را بفهمد

دانشجو نباید استقلال خود را از دست بدهد/جوان انقلابی باید باز خوانی گفتمان انقلاب اسلامی را بفهمد
رئیس سازمان بسیج دانشجویی: دانشجو نباید استقلال خود را از دست بدهد و اندیشه دانشجو بایدآزاد باشد و این آزادی اندیشه نباید فتنه گر و برانداز باشد.جوان انقلابی باید اولا تقوا داشته باشد وثانیا باز خوانی گفتمان انقلاب اسلامی را بفهمد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان بسیج دانشجویی؛رئیس سازمان بسیج دانشجویی کشور در جمع دانشجویان انقلابی در دانشگاه آزاد گلپایگان به مناسبت 16 آذر با بیان اینکه انقلابی، استقلال فکری دارد، گفت: دانشجو نباید استقلال خود را از دست بدهد و اندیشه دانشجو باید آزاد باشد ولی این آزادی اندیشه نباید فتنه گر و برانداز باشد.

وی ادامه داد: دانشجو باید سیاسی باشد ولی نه به معنای سوء استفاده از دانشجو.در این حین که تریبون آزاد برگزار می شود.نباید توطئه شود برای او و بر علیه او قیام شود .داشتن استقلال فکری مسئله بسیار مهمی است.

گودرزی افزود: دانشجو و جنبش دانشجویی پرچم دار است و باید خودش خط بدهد نه اینکه خط بگیرد ، چون ما در شرایطی هستیم که دشمن، دشمنی‌اش را با ما علنی کرده  تا شاید بتواند مانع رشد ما بشود و در این راه حتی از اخلال در تولید نسل و تغذیه هم استفاده میکند. دشمن با ترور و محصولات تراریخته وبدعهدی فکر میکند صنعت هسته‌ای ایران را متوقف کرده است.

وی با اشاره به حادثه 16 آذر 1332 گفت: سه شهید ۱۶ آذر  به چه علت شهید شدند؟ به این دلیل که استقلال می خواستند و به سلطه بیگانگان بودند.

وی درباره برجام و اظهارات رئیس جمهور مبنی بر اینکه جزئیات توافق با نظر رهبری بوده است گفت: رهبری نامه ای  با ۹ اصل را نوشتند و گفتند با رعایت این نه اصول برجام را امضا کنید.ولی خطوط قرمز رعایت نشد و اکنون آمریکا زیر تعهداتش زده است.

مسئول سازمان بسیج دانشجویی ادامه داد: نفوذ فرهنگی را باید جدی بگیریم. همه ی مشکلات کشور زیر سر آمریکا است.همه دست به دست هم دادند با جریان های انحرافی برای مقابله با ایران.

وی گفت: جنگ نرم امروز موضوع مهمی است که من و شما ابزارش را داریم و آن  پاسخگویی به شبهات است و در این راه همه نهادها باید با هم همکاری کنند.

گودرزی در پایان سخنان خود، گفت: جوان انقلابی باید اولا تقواداشته باشد وثانیا باز خوانی گفتمان انقلاب اسلامی را بفهمد.

در پایان این مراسم ضمن تجلیل از خانواده‌های معظم شهدا، توسط رئیس سازمان بسیج دانشجویی کشور از دکتر حمید رضا خدایی، سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد گلپایگان تحت عنوان خادم الشهدا تجلیل شد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه اطلاع رسانی سازمان بسیج دانشجویی,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه