به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح اردستان، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان اصفهان اظهار کرد: در طی یک سال گذشته با صرف اعتباری بالغ بر ۵۰۰میلیارد ریال و اصلاح شبکه و اجرای پروژه های جدید میزان پرت آب در شبکه آب روستایی استان اصفهان از ۳۱درصد به ۲۹درصد رسیده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح اردستان،,حسین قرائتی در جلسه تودیع و معارفه رئیس جدید آب و فاضلاب روستایی شهرستان اردستان در فرمانداری با بیان اینکه در حال حاضر سیصد و ۳۶ روستای استان اصفهان با تانکر آب رسانی سیار می شوند و این در حالی است که تا پایان آبان به تعداد ۴۰۰روستا آب رسانی سیار صورت می گرفت افزود: ۹۵۰روستا در استان اصفهان بصورت مستقیم تحت پوشش شرکت آب و فاضلاب روستایی قرار دارند.
,مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان اصفهان با بیان اینکه از ۱۶ پروژه پیشنهادی به کمیته برنامه ریزی شهرستان اردستان هفت پروژه با اعتباری بالغ بر ۹ میلیارد و نهصد و چهل میلیون ریال مصوب شده است تصریح کرد: از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی ۴۸میلیارد و ۲۰۰میلیون تومان اعتبار برای تامین آب و اجرای خطوط اصلی به استان اصفهان اختصاص داده شده است که از این میزان یک میلیارد و ۵۰میلیون تومان برای شهرستان اردستان در نظر گرفته شده است
,اردستان بعد از اصفهان بیشترین روستا را دارد
, اردستان بعد از اصفهان بیشترین روستا را دارد,فرماندار اردستان درادامه جلسه اظهار کرد: اردستان بعد از اصفهان بیشترین تعداد روستا را تحت پوشش قراردارد و برای آبرسانی با مشکلات زیادی روبه رو هستیم.
,علیرضا غیور گفت: انجام مطالعات جهت اجرای شبکه فاضلاب در روستاهای کوهستانی اردستان ضروری است.
,فرسودگی شبکه آب روستایی از مشکلات این بخش است
, فرسودگی شبکه آب روستایی از مشکلات این بخش است,نماینده اردستان در مجلس شورای اسلامی در ادامه جلسه گفت: فرسودگی شبکه آب در روستاهای شهرستان باعث هدر رفت منابع آب شده است.
,حجت الاسلام سید صادق طباطبایی افزود: می طلبد اعتبارات بیشتری به شهرستان اردستان در زمینه آب روستایی اختصاص پیدا کند.
,با اهدای لوح تقدیر از زحمات مسعود بخشایش رئیس سابق اداره آب و فاضلاب شهرستان اردستات تقدیر و در حکمی رضا دهقان به عنوان رئیس جدید منصوب شد.
,انتهای پیام /
]
ارسال دیدگاه