به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از قشم آزاد ، پل خلیج فارس که قرار بود پیوند و راه ارتباطی بین قشم و سرزمین اصلی برای جزیره نشینان باشد با اتمام دوران تصدی رییس جمهوری سابق از فعالیت افتاد و زمان ریاست جمهوری حسن روحانی به طور کامل تعطیل شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قشم آزاد ,شنیده ها حاکی از آن است که حسن روحانی برای اتمام پل خلیج فارس مخالف کرده و گفته است ، اگر پل ساخته شود جزیره خاصیت جزیره بودن خود را از دست می دهد .
,دولت روحانی با این شعارحتی یک خشت هم به ساخت پل خلیج فارس کمک نکرد تا اینکه پل خلیج فارس به یکی از بلاتکلیف ترین پروژه ها در استان هرمزگان تبدیل شود و در سایه بی توجهی مسولان و شرجی و رطوبت جزیره سازه های آن روز به روز پوسیده و پوسیده تر شود .
,این در حالی است علی اکبر شعبانی فرد سرپرست سابق سازمان منطقه آزاد قشم پیشرفت فیزیکی این پروژه را ۱۵ درصد عنوان کرده است و می گوید : پل خلیج فارس در دو لاین رفت و دو لاین برگشت و نیز یک خط راه آهن با عرض ۱۸.۵ متر و ارتفاع متفاوت از ۱۵ تا ۲۳ متر از مد کامل آب دریا تا پایان سال ۹۵ به بهره برداری خواهد رسید ، اما اتمام این پروژه تا پایان سال ۹۵ غیر ممکن است .
,گفتنی است پیش از این مدیرعامل فعلی سازمان منطقه آزاد قشم از بهره برداری پل بزرگ خلیج فارس تا سه سال آینده خبر می دهد .
,حمیدرضامومنی افزود : این پل با رایزنی های انجام شده و تامین ۹۶۰ میلیون یورو سرمایه گذرای خارجی تکمیل می شود، که پس از امضای قرار داد سرمایه گذار معرفی می شود.
,مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم گفت : ساخت پل خلیج فارس با ۲۳۰ میلیارد تومان اعتبار دولتی از سال ۱۳۸۹ آغاز شده است و اکنون بیش از ۱۷ درصد پیشرفت دارد .
,جای سوال است که این پروژه با گذشت بیش از ۶ سال ۱۷ درصد پیشرفت داشته است آیا به گذشته سه سال به اتمام می رسد یا بازهم آن وعده های تدبیری در کار است ؟
,دولت تدبیر و امید هیچ نگاه مثبتی به پل خلیج فارس نداشته است و برای تکمیل این پروژه هیچ همتی به خرج نداده اند تا این پل که از ساخت و سازهای دولت گذشته است یادگاری برای دولت بعد باشد تا شاید دولت بعدی ناجی این پروژه ملی در آبهای خلج فارس باشد .
,طرح ساخت پل خلیج فارس در دولت سازندگی مطرح شد اما باز هم به تاخیر افتاد تا اینکه در سال ۸۸ به عنوان یکی از طرح های مهر ماندگار در هیات دولت وقت مطرح و قرار شد یک پل ۲ کیلومتری، قشم را به بندرعباس متصل کند، این پروژه در سال ۸۹ به دست رییسجمهوری وقت در قشم کلنگ زنی شد و اکنون بعد از گذشت ۶ سال، خبرها حکایت از پیشرفت صفر درصدی این پروژه دارد .
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه