اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

افزایش ۱۰ درصدی بهای طرح ترافیک

افزایش ۱۰ درصدی بهای طرح ترافیک
عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر تهران گفت: شهرداری تهران پیشنهاد افزایش 10 درصدی بهای طرح ترافیک را مطرح کرده و این احتمال وجود دارد که شورا این میزان افزایش را به تصویب برساند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از میزان؛ ابوالفضل قناعتی گفت: شهرداری تهران پیشنهاد خود مبنی بر افزایش 10 درصدی بهای طرح ترافیک در سال 96 را به شورای شهر تهران ارائه کرده است.

وی افزود: لایحه پیشنهادی باید در کمیسیون های شورا مورد بررسی قرار گرفته و پس از آن، در دی ماه در صحن علنی شورای شهر تهران مطرح و به تصویب رسد.

عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر تهران با تاکید بر اینکه افزایش تعرفه طرح ترافیک مشمول تمام گروه های دریافت کننده طرح می شود اظهارکرد: هر سال مبلغی به تعرفه طرح ترافیک افزوده شده و تمام گروه ها مشمول پرداخت افزایش بهای طرح می شوند.

قناعتی با اشاره به اتمام فضای قطعه هنرمندان بهشت زهرا (س) تصریح کرد: فضای موجود برای دفن اجساد در قطعه هنرمندان به اتمام رسیده و اکنون شاهد هستیم که برای دفن اجساد جدید از قطعه نام آوران استفاده می شود.

وی ادامه داد: برخی فضاهای موجود نظیر گلخانه ها و یا مکان هایی که بعضی از ماشین آلات در آنها نگهداری می شوند از جمله گزینه هایی هستند که ممکن است به قطعه هنرمندان اضافه شوند.

عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر تهران در خصوص مباحث مطرح شده پیرامون احداث قطعه ویژه شهدای مدافع حرم خاطرنشان کرد: در صورتی که مسئولان سازمان بهشت زهرا (س) درخواست داشته باشند، این احتمال وجود دارد که قطعه ای تحت عنوان قطعه ویژه شهدای مدافع حرم در بهشت زهرا دایر شود.

قناعتی تاکید کرد: قطعا اعضای شورای شهر تهران با درخواست سازمان بهشت زهرا موافقت کرده تا جایگاه ویژه ای برای شهدای مدافع حرم احداث شود.

وی در رابطه با آخرین وضعیت قبرستان جدید پایتخت اذعان کرد: بدون شک تا 2 سال آینده بهشت زهرای تهران هیچ فضای خالی برای دفن اجساد نخواهد داشت و باید دفن اجساد در مکان جدید آغاز شود.
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر تهران اظهارکرد: مکان جدید بهشت زهرا جا نمایی شده و باید هر چه سریع تر اقدامات به منظور تکمیل این فضا در دستور کار قرار گیرد.
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه