به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام علی اکبر ایمانی امام جمعه شهرستان فردیس در گفتگو با خبرنگار فردیسان ضمن تبریک آغاز هفته وحدت گفت: وحدت میان شیعه و سنی یکی از راه های موفقیت و پایداری انقلاب اسلامی است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, فردیسان,وی در ادامه با بیان اینکه اختلافات کوچک اعتقادی دلیل بر دشمنی این دو امت اسلامی نیست گفت: وحدت ادیان شیعه و سنی موجب هم افزایی امت اسلامی است و تفاوتهای موجود در فروع دین نباید ابزاری برای سوءاستفاده دشمنان برای ایجاد تفرقه میان امت اسلامی شود.
حجت الاسلام ایمانی با اشاره به مصادیق قرآن در اتحاد شیعه و سنی علاوه بر یکتا پرستی افزود: نقاط اشتراک بسیاری میان این دو مذهب وجود دارد و اختلاف نظرهای موجود نیز باید در شرایط مکانی و زمانی خاصی مانند محیط های علمی و مذهبی مطرح شود ونباید اجازه ندهیم تا اختلافات موجود چهره ی اسلام را مخدوش نماید.
امام جمعه ی شهرستان فردیس ضمن اشاره به شیطنت های آمریکا در راستای تفرقه اندازی میان مسلمان گفت :کشور آمریکا بالغ بر ۶هزار میلیارد دلار در جنگ علیه کشور ای مسلمان هزینه نموده و سودی نیزعاید این کشور نشده است.
وی تصریح کرد : با توجه به بیانات مقام معظم رهبری دشمنان اسلام تنها راه نابودی اسلام را در گرو تفرقه اندازی وجنگ های داخلی کشور های مسلمان میدانند و تمام سعی خود را در این راه انجام خواهند داد .
حجت الاسلام ایمانی افزود: افکارتکفیری ها از زمان بنی عباس و پیش از آن به اسلام و امت های شیعه و سنی ظلم روا داشته است و امروزه نیز میبینیم که غربی ها با حمایت از همین افکار تکفیری ها انواع حمایت های مالی و تسلیحانی را از داعش می نمایند.
نماینده ولی فقیه در شهرستان فردیس اظهار کرد: دشمنان اسلام اگاهانه در حال تبلیغ های ضد دینی هستند و به سرعت برخی از رسوم غلط را به نام اسلام در شبکه های اینترنتی و ماهوارهای به تمام جهان مخابره می کنند بنابراین باید در این زمینه آگاهانه عمل کنیم.
وی در پایان با اشاره به منتشر شدن تصاویر قمه زنی در عاشورا گفت : این چنین اتفاقات به باور ملت های غیر اسلامی خدشه وارد می کند و باعث عدم اعتماد سایر کشور ها به ایران خواهد شد بنابراین باید با وحدت اسلامی چهره ی اسلام را به جهانیان نشان دهیم و دنیا را نسبت به اخبار کذب علیه اسلام آگاه سازیم.
انتهای پیام/
وی در ادامه با بیان اینکه اختلافات کوچک اعتقادی دلیل بر دشمنی این دو امت اسلامی نیست گفت: وحدت ادیان شیعه و سنی موجب هم افزایی امت اسلامی است و تفاوتهای موجود در فروع دین نباید ابزاری برای سوءاستفاده دشمنان برای ایجاد تفرقه میان امت اسلامی شود.
,حجت الاسلام ایمانی با اشاره به مصادیق قرآن در اتحاد شیعه و سنی علاوه بر یکتا پرستی افزود: نقاط اشتراک بسیاری میان این دو مذهب وجود دارد و اختلاف نظرهای موجود نیز باید در شرایط مکانی و زمانی خاصی مانند محیط های علمی و مذهبی مطرح شود ونباید اجازه ندهیم تا اختلافات موجود چهره ی اسلام را مخدوش نماید.
,امام جمعه ی شهرستان فردیس ضمن اشاره به شیطنت های آمریکا در راستای تفرقه اندازی میان مسلمان گفت :کشور آمریکا بالغ بر ۶هزار میلیارد دلار در جنگ علیه کشور ای مسلمان هزینه نموده و سودی نیزعاید این کشور نشده است.
,وی تصریح کرد : با توجه به بیانات مقام معظم رهبری دشمنان اسلام تنها راه نابودی اسلام را در گرو تفرقه اندازی وجنگ های داخلی کشور های مسلمان میدانند و تمام سعی خود را در این راه انجام خواهند داد .
,حجت الاسلام ایمانی افزود: افکارتکفیری ها از زمان بنی عباس و پیش از آن به اسلام و امت های شیعه و سنی ظلم روا داشته است و امروزه نیز میبینیم که غربی ها با حمایت از همین افکار تکفیری ها انواع حمایت های مالی و تسلیحانی را از داعش می نمایند.
,نماینده ولی فقیه در شهرستان فردیس اظهار کرد: دشمنان اسلام اگاهانه در حال تبلیغ های ضد دینی هستند و به سرعت برخی از رسوم غلط را به نام اسلام در شبکه های اینترنتی و ماهوارهای به تمام جهان مخابره می کنند بنابراین باید در این زمینه آگاهانه عمل کنیم.
,وی در پایان با اشاره به منتشر شدن تصاویر قمه زنی در عاشورا گفت : این چنین اتفاقات به باور ملت های غیر اسلامی خدشه وارد می کند و باعث عدم اعتماد سایر کشور ها به ایران خواهد شد بنابراین باید با وحدت اسلامی چهره ی اسلام را به جهانیان نشان دهیم و دنیا را نسبت به اخبار کذب علیه اسلام آگاه سازیم.
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه