اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

شهردار شهر هرند:

تلاش شهرداری وارد شدن کم ترین فشار به مردم است/ کمسیون ماده ۱۰۰ نگاه ویژه ای به شهر هرند دارد

تلاش شهرداری وارد شدن کم ترین فشار به مردم است/ کمسیون ماده ۱۰۰ نگاه ویژه ای به شهر هرند دارد
شهردار هرند گفت: اعضای کمیسیون 100 عنایت ویژه ای به شهروندان دارند زیرا می دانند که این شهر، شهر محرومی است و مردم کم درامد و دارای شرایط معیشت سخت می باشند، لذا همیشه با دید مثبت به پرونده ها نگاه می کنند
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از اصفهان شرق، شهر بودن از جمله موارد موثر در ارتقاء امکانات مناطق می باشد و با ورود شهرداری در شهر مقررات و ضوابط خاصی شامل مردم می شود که برخی از این موارد خوشایند نیست و گاها مردم را گله مند و ناراضی میکند. مقررات و قوانین از جمله مواردی است که با دید کارشناسی مطرح می شود و پشت کردن به آن نه تنها پشت پا زدن به مقررات بلکه ضایع کردن حق مردمی می باشد که تابع قانون محل هستند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا , اصفهان شرق,

می بایست واقع بین بود و با دید انصاف وارد بحث مربوطه شد.

,

موضوع را به عنوان سخن مردم شهر هرند با شهردار مطرح کردیم و در این گفتگو از نارضایتی برخی مردم از کمسیون ماده ۱۰۰ و فشار وارد شده بر دوش برخی شهروندان سوالاتی چند پرسیده و از شهردار خواستیم تا در این رابطه گفتگویی داشته باشد.

, هرند,

مهندس حمید شهبازی با اشاره به مراحل صدور دفترچه عوارض محلی در چارت قانونی گفت: در بحث عوارض شهری ما تا ۱۵ بهمن هر سال، دفترچه عوارض محلی سال آینده را از طرف شهر داری پیشنهاد می دهیم و به تایید شورا رسیده و برای استاندار فرستاده شده و استانداری پس از تایید کارشناسان مربوطه، با امضاء استاندار این دفترچه را ابلاغ می کند. دفتر چه عوارض محلی طبق قانون باید چاپ و در اختیار مردم قرار بگیرد و مردم می توانند عوارض خود را طبق فرمول محاسبه کنند. بطور مثال فردی که دارای یک ملک ۲۰۰ متری می باشد و بر اساس اصول وضوابط شهرداری اقدام به دریافت پروانه ساخت میکند، حداکثر عوارضی که باید بپردازد ۴۰۰ هزار تومان می باشد.

,

شهردار از سیستم مکانیزه در محاسبه ی عوارض خبرداد و افزود: شهرداری بر اساس دفترچه عوارض محلی نه می تواند یک ریال بیشتر و نه یک ریال کمتر بگیرد چون سیستم مکانیزه است و ما اطلاعات را وارد سیستم می کنیم و نرم افزار مبلغ پرداختی را مشخص می کند.

,

وی با اشاره به ارسال برخی پرونده ها به کمسیون ماده ۱۰۰ و برخی پرسش ها در این زمینه تصریح نمود: برخی از شهروندان بعد از دریافت پروانه ساخت، طبق قوانین و ضوابط عمل نکرده و اضافه بر آن سخت و ساز می کنند. چنین پرونده هایی به کمیسیون ماده ۱۰۰ که ترکیب مستقلی از نمایندگان وزارت کشور، دادگستری و شهرداری می باشند ارجاع داده می شود. در این کمیسیون پرونده بصورت دقیق بررسی می شود و رای خود را بر اساس شرایط و ضوابط صادر می کنند. شهروندان هنگام مشاهده رای این کمسیون گلایه مند می شوند و اظهار ناراضایتی دارند.
شهبازی با توجه برخی محرومیت ها در شهرهای شرق اصفهان، از عنایت ویژه ی کمسیون ۱۰۰در لحاظ کردن نتایج پرونده ها گفت و خاطر نشان کرد: البته اعضای این کمیسیون عنایت ویژه ای به شهروندان دارند زیرا می دانند که این شهر، شهر محرومی است و مردم کم درامد و دارای شرایط معیشت سخت می باشند، لذا همیشه با دید مثبت به پرونده ها نگاه می کنند و دغدغه ی مردم را دارند. شهروندان اطمینان داشته باشند که ما به عنوان خادمین آنها در شهرداری تمام همّ وغمّ و تلاش خود را در این راستا داریم که کمترین فشار به مردم وارد شود.

,
,

وی شهر هرند را شهری کم درآمد خواند و ۸۰ درصد درآمد شهرداری را از دریافت عوارض و پروانه ساخت عنوان کرد و گفت: باید توجه داشت که شهرما شهر کم درآمدی است و سرانه شهروندی پایین دارد و این در حالی است که بعضی شهرها درآمد های دیگری مثل عوارض آلایندگی، جمعیت بالا، ارزش افزوده بیشتری گرفته و درامدهای پایدار دیگری دارند که عامل تخفیف های خوبی را در حوزه های تجاری، خدماتی و مسکونی برای شهروندانشان می شود، اما شهرداری های شرق اصفهان بیش از ۸۰ درصد درامد هایشان به عوارض و پروانه های ساخت وابسته می باشد و همه باید در کنار مسئولین و همکاری فعال داشته باشند.

,

حمید شهبازی در پایان از تخفیف عوارض به شهروندان بر حسب زمان پرداخت عوارض خبر داد و افزود: اگر شهروندان فروردین ماه عوارض خود را پرداخت کنند، مشمول ۲۰درصد و اگر اسفند ماه عوارض خود را پرداخت کنند، ۸ درصد مشمول تخفیف و بخشودگی می شوند و شرایط این تخفیف به امضای استاندار اصفهان رسیده است.

,

شهردار شهر هرند با بیان مطالب خود در رابطه با عوارض شهری پاسخی کامل و دقیق جهت آگاهی مردم هرند ارائه کرد و مردم شهر می توانند از طریق نظرات، سوالهای خود را در این زمینه بازگو کنند.

, شهردار شهر هرند ]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه