logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

سردار سلامی در جمع خبرنگاران:

اظهارات انگلستان ناشی از تفکرات مالیخولیایی است و اعتبار عملی ندارد

اظهارات انگلستان ناشی از تفکرات مالیخولیایی است و اعتبار عملی ندارد
جانشین فرماندهی سپاه پاسداران اسلامی ایران گفت: امروز انگلستان به لحاظ سیاسی معلول و یک علیل سیاسی است. نه قدرت سیاسی و نه تفوق سیاسی دارد و این حرف‌هایی که توسط این مقام کم تجربه و ناپخته سیاسی و به ظاهر کهن سال انگلستان زده می‌شود، هیچگونه اعتبار عملی ندارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیار آفتاب؛ سردار سلامی، جانشین فرماندهی سپاه پاسداران اسلامی ایران در حاشیه برگزاری کنگره شهدای کارگر در استان مرکزی که با هدف گرامیداشت یاد شهدای کارگر استان در مصلی بیت المقدس اراک برگزار شد،  در جمع خبرنگاران در پاسخ به سئوالی درباره گستاخی اخیر نخست وزیر انگلیس علیه ایران اسلامی گفت: انگلستان دشمن دیرینه همه کشورهای اسلامی است و تمام مصیبت‌های وارده بر جهان اسلام، از تشکیل و پیدایش رژیم جعلی صهیونیستی تا تکه تکه شدن بسیاری از کشورهای جهان اسلام و منازعات قومی و قبیله‌ای در جهان اسلام همه تاریخ تلخی از مداخلات انگلستان در کشورهای اسلامی به ویژه ایران است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیار آفتاب,

وی توضیح داد: زمانی انگلستان یک قدرت فائقه جهانی بود ولی امروز انگلستان به لحاظ سیاسی معلول و یک علیل سیاسی است. نه قدرت سیاسی و نه تفوق سیاسی دارد و این حرف‌هایی که توسط این مقام کم تجربه و ناپخته سیاسی و به ظاهر کهن سال انگلستان زده می‌شود، هیچگونه اعتبار عملی ندارد.

,

جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اضافه کرد: این حرف‌ها، یا ناشی از عدم شناخت آنها از واقعیت‌های عجیب 40 سال گذشته جهان اسلام و ایران است و یا ناشی از توهمات و رویاهای دست نیافتنی و نوعی تفکرات مالیخولیایی است که اجازه نمی‌دهد یک سیاستمدار در سطح نخست وزیر انگلیس فهم واقع بینانه‌ای از واقعیات داشته باشد.

,

وی خاطرنشان کرد: بنابراین هیچ تاثیری خاصی نخواهد داشت، ما از مرز اراده و آرزوها عبور کرده ایم و ملت بزرگ ایران و جمهوری اسلامی ایران چند برابر بریتانیای گذشته قدرت تحول آفرینی در جهان داریم و خیلی مقید این موضوعات نیست.

,

اولین کنگره شهدای کارگر استان مرکزی امروز ساعت ۱۵ در محل مصلی بیت المقدس با سخنرانی سردار سلامی جانشین فرماندهی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برگزار شد.

, اولین کنگره شهدای کارگر استان مرکزی امروز ساعت ۱۵ در محل مصلی بیت المقدس با سخنرانی سردار سلامی جانشین فرماندهی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برگزار شد.,



انتهای پیام/ک

,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه