اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

آزادی حلب؛

پیروزی مقاومت بر تروریسم

پیروزی مقاومت بر تروریسم
شهر راهبردی و مهم حلب پس از آنکه چهار سال در اشغال تروریست‌ها بود شب گذشته آزاد شد. هرچند هنوز آزادسازی این شهر به‌طوررسمی اعلام نشده است، اما حضور ارتش سوریه و متحدان آن عملاً به معنای پایان‌یافتن سلطۀ تروریست‌ها بر زمین و میدان است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از «دانشجویان بیدار»شهر راهبردی و مهم حلب پس از آنکه چهار سال در اشغال تروریست‌ها بود شب گذشته آزاد شد. هرچند هنوز آزادسازی این شهر به‌طوررسمی اعلام نشده است، اما حضور ارتش سوریه و متحدان آن عملاً به معنای پایان‌یافتن سلطۀ تروریست‌ها بر زمین و میدان است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, «, دانشجویان بیدار, »شهر راهبردی و مهم حلب پس از آنکه چهار سال در اشغال تروریست‌ها بود شب گذشته آزاد شد. هرچند هنوز آزادسازی این شهر به‌طوررسمی اعلام نشده است، اما حضور ارتش سوریه و متحدان آن عملاً به معنای پایان‌یافتن سلطۀ تروریست‌ها بر زمین و میدان است.,

آزادی سریع و ناباورانۀ حلب که سمبل اعتبار و حیثیت تروریست‌ها و حامیان آن‌ها به‌ویژه ترکیه بود، علاوه‌بر تأثیرات راهبردی که در عرصۀ سیاسی، نظامی و امنیتی برای سوریه و منطقه خواهد داشت به تضعیف بیش‌ازپیش گروه‌های تروریستی و پشتیبانان آن‌ها نیز کمک خواهد کرد.

,

فتح حلب باعث آشفتگی بیشتر صفوف تروریست‌ها و مخالفان به‌اصطلاح میانه‌روی سوری خواهد شد که از همان ابتدا عملاً دچار تشتت بوده‌اند.

,

 

,

فارغ از همه عوامل مربوط به شکست سریع تروریست‌ها در حلب، ناامیدی این گروه‌ها از حمایت پشتیبانان، نقش مهمی در تسلیم یا فرار بسیاری از عناصر مسلح از این شهر داشته است. اظهارات برخی از شخصیت‌های مخالف سوری مانند میشل کیلو و انتقاد سخت این افراد از حامیان منطقه‌ای و بین‌المللی خود مانند عربستان سعودی و تأکید بر این موضوع که کشورهای مزبور به سوری‌ها (مخالفان و تروریست‌ها) خیانت کردند، نشان می‌دهد حامیان تروریسم هیچ‌وقت پشتیبانان قابل اطمینانی برای تروریست‌ها نیستند.

,

 

,

ازسوی‌دیگر آزادی حلب که با تلاش ارتش سوریه و هم‌پیمانان آن به‌ویژه مجاهدان جبهۀ مقاومت محقق شد نشان داد که ایستادگی و مقاومت ملت‌ها و اراده‌ها، نقش تعیین کننده و اصلی را در تحولات و عرصه‌های مختلف ایفا می‌کند. این مقاومت با ایستادگی خود، رؤیای نامشروع تروریست‌ها و حامیان آن‌ها را بر باد داد و ثابت کرد که اندیشۀ سیاه تروریسم به دلیل آنکه مورد نفرت ملت‌هاست و بنای نااستواری دارد دیر یا زود محکوم به شکست است.

,

 

,

هم‌چنان‌که فتح حلب را بی‌تردید باید سرآغاز پیروزی‌های دیگر مقاومت بر تروریسم و حامیان آن در عراق و سوریه و یمن و سرتاسر منطقه قلمداد کرد. واضح و آشکار است که مقاومت عملاً خود را به‌عنوان الگویی برای تحقق اراده ملت‌ها و پیروزی بر تروریسم نشان داده است. همان‌گونه‌که رهبر انقلاب در دیدار با رهبران پیمان ملی عراق از نقش الحشدالشعبی به‌عنوان بسیج مردمی و بخشی از بدنۀ جبهه مقاومت تمجید و بر ضرورت تقویت و حمایت از آن تأکید کردند، ترویج اندیشه مقاومت در برابر اندیشه تکفیری و تروریسم باید به‌عنوان دستورکار جدی، مورد توجه همگانی قرار بگیرد.

,

 

,

نویسنده:سیدرضا قزوینی غرابی

, سیدرضا قزوینی غرابی,

 

,

انتهای خبر/

, انتهای خبر/]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه