اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

فرمانده سپاه ناحیه دامغان :

2900 بسیجی دامغانی در امر ساخت و ساز وآبادانی مناطق محروم مشارکت کردند

2900 بسیجی دامغانی در امر ساخت و ساز وآبادانی مناطق محروم مشارکت کردند
فرمانده سپاه ناحیه دامغان از مشارکت دو هزارو 986 نفر بسیجی در امر ساخت و ساز و آبادانی مناطق محروم این شهرستان خبر داد و گفت : این تعداد بسیجی با حضور در روستاها و مناطق محروم شهرستان دامغان در بحث ساخت و ساز و آبادانی این مناطق مشارکت داشتند .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تیتریک دامغان ؛ سرهنگ پاسدار محمد خوشقدم در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی و محرومیت زدایی شهرستان دامغان به میزبانی سالن جلسات فرمانداری این شهرستان افزود : این تعداد نیروهای بسیجی در قالب اردوهای 7 تا 10 روزه و با سفر به روستاها و مناطق محروم و دور افتاده در بحث محرومیت زدایی و مشارکت در امر ساخت و ساز و آبادانی مشارکت و همکاری کردند .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تیتریک دامغان ؛ سرهنگ پاسدار محمد خوشقدم در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی و محرومیت زدایی شهرستان دامغان به میزبانی سالن جلسات فرمانداری این شهرستان افزود : این تعداد نیروهای بسیجی در قالب اردوهای 7 تا 10 روزه و با سفر به روستاها و مناطق محروم و دور افتاده در بحث محرومیت زدایی و مشارکت در امر ساخت و ساز و آبادانی مشارکت و همکاری کردند ., تیتریک دامغان ؛ سرهنگ پاسدار محمد خوشقدم در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی و محرومیت زدایی شهرستان دامغان به میزبانی سالن جلسات فرمانداری این شهرستان افزود : این تعداد نیروهای بسیجی در قالب اردوهای 7 تا 10 روزه و با سفر به روستاها و مناطق محروم و دور افتاده در بحث محرومیت زدایی و مشارکت در امر ساخت و ساز و آبادانی مشارکت و همکاری کردند ., تیتریک دامغان,

وی اضافه کرد : بسیج دانشجویی دانشگاه های دامغان نیز در ایام تابستان امسال با حضور فعال 240 نفر دانشجویی بسیجی برادر و خواهر در یک اردویی هفت روزه با سفر به مناطق محروم عزم و اراده خود را برای رفع محرومیت به کار گرفتند تا بتوانند خدماتی شایسته به مردم این مناطق ارائه دهند .

,

وی از حضور بسیج جامعه پزشکی استان سمنان در هفته گرامیداشت دفاع مقدس در منطقه محروم کوه زر در جنوب شهرستان دامغان با هدف ارائه خدمات پزشکی به مردم این مناطق اشاره داشت و افزود : بسیج جامعه پزشکی استان سمنان در طی سه روز حضور در منطقه محروم کوه زر در جنوب شهرستان دامغان توانست خدماتی درخشان پزشکی به مردم محروم و دور افتاده ارائه دهند و بار دیگر از خودشان عملکردی درخشان به یادگار بگذارند و مردم نیز از این خدمات پزشکی بهره مند شوند .

,

فرمانده سپاه ناحیه دامغان تصریح کرد : یکی از رسالت ها و وظایف بسیج خدمات رسانی به مردم و کمک به رشد و توسعه همه جانبه به مناطق محروم و دور افتاده است و توانسته در این راستا بر اساس تاکیدات مقام معظم رهبری که همان خدمت رسانی به مردم بوده جامعه عمل بپوشاند .

,

وی از اختصاص یک میلیاردو 450 میلیون تومان اعتبار با هدف اجرای طرح های اقتصاد مقاومتی توسط بسیج سازندگی سپاه قائم آل محمد ( عج ) استان سمنان در شهرستان دامغان خبر داد و اظهار داشت : این میزان اعتبار در قالب ارائه تسهیلات بانکی به متقاضیان اجرای طرح های اقتصادی شامل پرورش دام های سنگین ، اصلاح باغات و حمایت از واحدهای دامداری و کشاورزی در سطح روستاهای شهرستان دامغان بوده است که پرداخت شده است .

,

وی از اجرای طرح واکسیناسیون دام و طیور به عنوان یک طرح ملی و کشوری و برپایی نمایشگاه اقتصاد مقاومتی از دیگر اقدامات و برنامه های بسیج سازندگی سپاه ناحیه دامغان در هفته گرامیداشت امسال بسیج یاد که به مرحله اجرا در آمد .

,
,
, , ,

, , , ,

, , , ,

, , , ,

انتهای پیام /

, انتهای پیام /, انتهای پیام /]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه