اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

عربستان تفکر تکفیر را در دنیا ترویج می دهد / پیروزی های جبهه مقاومت ناشی از وحدت میان شیعه و اهل سنت است

عربستان تفکر تکفیر را در دنیا ترویج می دهد / پیروزی های جبهه مقاومت ناشی از وحدت میان شیعه و اهل سنت است
یک کارشناس مسائل مذهبی با بیان این که تمام پیروزی هایی که در جبهه مقاومت حاصل می شود ناشی از وحدت میان اهل سنت و شیعه است، تصریح کرد: دولت های غربی معترف هستند که عربستان تفکر تکفیر و تروریستی را در دنیا ترویج می دهد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام سید محمد علی عدنانی در گفتگو با خبرنگار کلار، با بیان این که اسلام نه منحصر در شیعه و نه سنی است، اظهار داشت: اسلام دینی است که برای تمام عالم آمده و  همه انسانها می توانند در پناه آن زندگی کنند.

وی، رمز موفقیت و پیشرفت اسلام را در وحدت میان شیعیان و اهل تسنن دانست و گفت: اهل بیت کسانی بودند که در جامعه اهل سنت زندگی می کردند اما با تفکر، صبر و حوصله وحدت را به جامعه تزریق می کردند.

عدنانی ضمن بیان این که امیر المومنین(ع) نخستین کسی بود که شعار وحدت را در اسلام پیاده کرد، افزود: تمام اهل سنت و شیعه بر ویژگی های حضرت علی اتفاق نظر داشتند اما زمانی که ولایت را از ایشان گرفتند امامت خود را که یک منصب الهی بود فدای وحدت و اسلام کرد.

وی گفت: امام علی (ع) وحدت اسلام را حفظ کرد اما در کنار وحدت و حفظ اسلام از اعتقادات خود دست نکشید و تا آخرین لحظه از حق ولایت و اهل بیت دفاع کرد.

این کارشناس مسائل مذهبی با بیان این که شیعیان و اهل سنت در اصول دین که ضامن بقای اسلام است با هم وحدت و دیدگاه مشترک دارند، افزود: در مسائل اعتقادی به صورت منطقی و عالمانه بحث، صحبت و گفتگو می شود.

حجت الاسلام عدنانی افزود: دشمن امروز می داند تا زمانی که شیعه و سنی در کنار هم وحدت داشته باشند عامل قوت و پیشرفت اسلام است به همین خاطر سعی در ایجاد تفرقه میان مسلمانان دارد.

این کارشناس مسائل مذهبی تصریح کرد: تمام ناامنی ها و خون ریزی ها که توسط گروهای ترویستی در حال انجام است بر محور تفرقه میان مسلمان برای نابودی اسلام است.

وی به تلاش گروه های تندرو و شیعه انگلیسی که در فضای ماهواره به دنبال تفرقه میان مسلمان هستند اشاره کرد و گفت: دشمنان معترف هستند که هیچ قدرتی نمی تواند موجب تفرقه میان شیعه و سنی شود مگر آن که از داخل نفوذ کرده و  آنها را به جان هم بیندازیم.

عدنانی در ادامه تاکید کرد: تفرقه شاه کلید استکبار جهانی برای ضربه زدن به اسلام و وحدت میان شیعه و سنی شاه کلید رمز موفقیت اسلام است.

وی، وحدت را یک عامل بازدارنده و تقویت کننده داست و گفت: استفاده از تفکرات جمودی و تندرو که در راس آنها کشور عربستان است در راس تمام دشمنی هایی قرار دارد که تروریست ها علیه اسلام به کار بسته اند.

عدنانی با بیان این که عربستان عامل تروریست، تکفیر و تفکرات ضد اسلامی در منطقه است، گفت: دولت های غربی معترف هستند که عربستان تفکر تکفیر و تروریستی را در دنیا ترویج می دهد.

وی گفت: به واسطه انقلاب های شیعی و انسانهای مجاهد اسلام واقعی حفظ شده و چهره اسلام آمریکایی بر همه نمایان شده است و هرجایی که شیعه و سنی در کنار هم وحدت داشتند سربلند و عزتمند بوده اند.

این کارشناس مسائل مذهبی وحدت میان اهل سنت و شیعه را پیشرفت و عزت اسلام دانست و گفت: آن چیزی که حلب سوریه را پس از چند سال جنگ و کشمکش نجات داد وحدت میان شیعه و اهل سنت بود.

عدنانی گفت: تمام پیروزی هایی که در جبهه مقاومت حاصل می شود ناشی از وحدت میان اهل سنت و شیعه و به برکت در کنار هم بودن آنها است.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کلار, کلار, کلار,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه