اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

امام جمعه اهل سنت تکاب:

داعش ساخته دست دشمنان اسلام است/شهدای مدافع حرم اهل سنت نمادی از وحدت هستند

داعش ساخته دست دشمنان اسلام است/شهدای مدافع حرم اهل سنت نمادی از وحدت هستند
ماموستا جلال مرادی شهدای مدافع حرم اهل سنت نمادی از وحدت و یکپارچگی مذاهب اسلامی در دفاع از حرم مطهر اهل بیت (ع) است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شیز،ماموستا جلال مرادی در مراسم گرامیداشت هفته وحدت در مسجد جامع روستای نصرت آباد در میان اقشار مختلف مردم با تبریک ماه مبارک ربیع الاول و میلاد با سعادت نبی اکرم(ص) اظهار داشت: حضرت محمد مصطفی (ص) در ماه مبارک ربیع الاول متولد شده اند و با تولد این بزرگوار جهل و بت پرستی پایان یافت و با آوردن دین مبین اسلام منشا خیر و برکت برای مسلمانان شدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شیز,

امام جمعه اهل سنت تکاب عنوان کرد: هفته وحدت فرصتی برای تعامل و همبستگی در بین همه مسلمانان جهان است.

,

ماموستا مرادی افزود: امروزه و در این برهه  زمانی که دشمنان اسلام از درون و بیرون در حال ضربه زدن به دین مبین اسلام هستند لازم است همه مسلمان با حفظ وحدت و یک پارچگی چهره واقعی دین ناب محمدی را  به جهانیان نشان دهند.

,

مرادی بیان کرد: امروزه انچه از همه مهمتر است بیان کردن و نشان دادن چهره واقعی اسلام به جهانیان است و این که جوانان را هم باید هوشیار و اگاه کرد که فریب گروه های تروریستی که به اسم اسلام تخریب و تجاوز و قتل می کنند را نخورند چون انها ساخته دست دشمن و درصدد نشان دادن چهره خشن از اسلام هستند.

,

وی تصریح کرد: دشمنان اسلام چندین دهه است با ایجاد و تشکیل گروهای تروریستی در خاورمیانه چهره خشنی از دین رافت و مهربانی ها را به جهانیان نشان دهند.

,

خطیب نماز جمعه اهل سنت تکاب خاطر نشان کرد: گروهک های تروریستی و تکفیری چون داعش و النصره نه تنها هیچ نشانی از اسلام و مسلمین ندارند بلکه به عنوان عاملان استکبار جهانی و مزدوران تروریست در خدمت اهداف شوم آمریکا و اسراییل قرار گرفته اند.

,


وی در خاتمه اظهار داشت: امروز به شهادت رسیدن مدافعین حرم اهل سنت برای دفاع از حرم مطهر اهل بیت (ع) خود دلیلی بر این مدعاست که اهل سنت به شدت از تکفیری و تروریست بیزار است.

,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه