logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

عباس جدیدی:

ولایت مقام معظم رهبری و اتحاد ملی موجب عظمت و پیروزی ایران است

ولایت مقام معظم رهبری و اتحاد ملی موجب عظمت و پیروزی ایران است
عضو شورای شهر تهران تصریح کرد: ولایت امام خامنه ای؛ همدلی، همزبانی و انسجام ملی را در کشور حاکم کرده است و این وحدت مایه پیروزی مسلمانان است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آفتاب ری، عباس جدیدی عضو شورای شهر تهران در جشن بزرگ پیامبر مهربانی در مسجد صاحب الزمان (ع) شهرری گفت: نبی مکرم اسلام مظهر رحمت و مهربانی بود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از , آفتاب ری, ، عباس جدیدی عضو شورای شهر تهران در جشن بزرگ پیامبر مهربانی در مسجد صاحب الزمان (ع) شهرری گفت: نبی مکرم اسلام مظهر رحمت و مهربانی بود.,

جدیدی ضمن تبریک به مناسبت ولادت باسعادت حضرت محمد مصطفی (ص) و ششمین اختر تابناک ولایت امام صادق (ع) تصریح کرد: پیامبر اسلام  (ص)با آن همه عظمت با ظهورش در این کره خاکی، دنیا را پر از نور و مهربانی کرد و قبل از رحلتش نکته مهی را یاد آوری کردند.

,

وی ادامه داد: پیامبر(ص) در واقعه غدیر خم دست مولا امام علی(ع) را بالا گرفته و اعلام کردند؛ «هر آن‌کس که من مولای او هستم، پس از من علی مولای اوست»؛ دین من با ولایت حضرت علی (ع) کامل می شود؛ بعد از من از ولی مومنان اطاعت کنید.

,

معاون نظارت شواری شهر تهران اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب دنباله رو ولایت امیرالمومنین علی (ع) بوده و امروز این پرچم ولایت بر دوش ایشان نهاده شده تا با یاری خداوند این پرچم را به دست صاحب اصلی آن حضرت ولی عصر (عج) برساند.

,

جدیدی با بیان اینکه در هفته وحدت هستیم، گفت: وحدت مهمترین عنصری است که باعث پیوند مسلمانان شده و آنچه که برای مردم کشور ما سربلندی ها را به ارمغان آورده است، همان وحدت کلمه ای است که همیشه امام راحل از آن دم می زد.

,

وی ضمن تأکید بر حفظ وحدت در کشور، گفت: با ولایت امام خامنه ای؛ همدلی، همزبانی و انسجام ملی در کشور حاکم است و این وحدت مایه پیروزی مسلمانان است.

,

عضو شورای شهر تهران بیان کرد:آن چیزی که اسلام را زنده نگه داشت و آن را کامل کرد خون سیدالشهدا (ع) و بلندای ولایت بود که پس از گذشت سالها اسلام را حفظ کرده است.

,

جدیدی در ادامه با اشاره به حضور فعال نظامیان جمهوری اسلامی تصریح کرد: نیروهای انتظامی برای تامین آسایش شهروندان جان بر کف خدمت و امنیت را برقرار می کنند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه